Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így mégis hogyan szerezhetnék barátnőt?
Sajnos nem vagyok szerencsés helyzetben. Nagyon nem vagyok közösségi ember. Rosszul megy az ismerkedés. Nem szeretek sok, idegen ember kozött lenni. Nem tudok rendesen idegenekkel beszélni. És ezen nem nagyon tudtam sehogy javítani. És sajnos ezen felül a kinézetem sem a legjobb. Alacsony vagyok és nem túl szép az arcom, finoman fogalmazva.
19/F
World of tanks ...
5 év alatt sikerült jópár embert ott megismerni. Egyel még mindég szinte pár naponta beszélek.
És a többiekkel is néha ha van valami érdekes téma vagy összehoz az élet velük :)
Szóval. az online lét sem elhanyagolható :)
Egyébként meg ne itt sajnáltasd magad, mert egy 19 éves férfitól elég szánalmas :)
Főleg tini párkapcsolati témában :D
14 évesekkel akarsz ismerkedni vagy mifene ??? O,o és nem 50 éves vagy, még nincs semmi veszve bro :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!