Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így mégis hogyan szerezhetnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így mégis hogyan szerezhetnék barátnőt?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok szerencsés helyzetben. Nagyon nem vagyok közösségi ember. Rosszul megy az ismerkedés. Nem szeretek sok, idegen ember kozött lenni. Nem tudok rendesen idegenekkel beszélni. És ezen nem nagyon tudtam sehogy javítani. És sajnos ezen felül a kinézetem sem a legjobb. Alacsony vagyok és nem túl szép az arcom, finoman fogalmazva.

19/F

2018. márc. 21. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
En lehet h belekezdek a online eletbe.Igaz h egy batyufaszt sem ér és kamu az egesz de renelhetoleg jo embereket fogok megismerni.
2018. márc. 21. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Lányként én is elég hasonló vagyok és bennem is rengetegszer felüti fejét az aggodalom amiatt, hogy egyedül maradok. Mondjuk én nem tartom magamat annyira csúnyának, szerintem inkább átlagos vagyok, de önbizalmam elég kevés van, a szociális képességeim meg a nullával egyenlőek. Barátaim soha nem voltak. Egy ideje interneten próbálkozom, hátha egyszer összejön valami.
2018. márc. 21. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
És is pont ez vagyok, Viszont Szóban egy idegennel nem igázán tudok elbeszélgetni viszont írásban elég jól és mire talizunk már ismerem annyira hogy jól eltudjak vele beszélgetni 17/F
2018. márc. 22. 06:15
 4/4 anonim ***** válasza:
66%

World of tanks ...

5 év alatt sikerült jópár embert ott megismerni. Egyel még mindég szinte pár naponta beszélek.

És a többiekkel is néha ha van valami érdekes téma vagy összehoz az élet velük :)

Szóval. az online lét sem elhanyagolható :)

Egyébként meg ne itt sajnáltasd magad, mert egy 19 éves férfitól elég szánalmas :)

Főleg tini párkapcsolati témában :D

14 évesekkel akarsz ismerkedni vagy mifene ??? O,o és nem 50 éves vagy, még nincs semmi veszve bro :)

2018. márc. 22. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!