Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a probléma? Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a probléma? Miért nem szeret belém senki?

Figyelt kérdés

Alapvetően egy barátságos és olyan ember vagyok aki szereti feldobni a kedvét a környezetében élőknek, mindig fontosabb az, hogy másnak jobb legyen mint nekem mert szeretek jó dolgokat tenni az emberekért, de nem papucs szinten. Nyitott vagyok rengeteg témára, jó a kommunikációs kézségem, szeretek sportolni, zenélek is valamilyen szinten stb.

Többször találtam szemben magam azzal, hogy megkedvelek egy lányt és mikor próbálnék nyitni és kezdeményezni kulturált módon (nem facen nyomom a kúrólikeot és írom oda hogy húználak) akkor általában azzal találom szemben magam, hogy elutasítanak. Velem lehet a probléma? Vagy csak az én korosztályom ennyire más gondolkodású?

2018. márc. 27. 21:07
1 2
 11/17 anonim válasza:
Kulso megfog, belso megtart. Hiaba van jo szemelyiseged, az utcan a folyoson vagy akarhol nem az az elso dolga a lanyoknak, hogy megismerjenek. Ha jo a hajad, szep a szemed, mosolyogsz rajuk, akkor egy ido utan erdeklodni fognak irantad, radirnak, keresik a tarsasagod stb...remelem tudtam segiteni, sok sikert😃
2018. ápr. 7. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:
16%
Szándékosan ,hogy a magányt megtapasztald. Azért születtünk ide, hogy megtapasztaljunk jót is, rosszat is. Most jelenleg a sorsodban valszeg nem tartasz ott, vagy nincs ilyen rész; vagy lesz majd, de most még nem az jön.
2018. ápr. 7. 18:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező

Az előttem lévő commentelővel nem értek egyet. Ez a "most ennek kell lennie", mintha meg lenne írva a sorsunk és bele kéne törődni. Nem kell. Keress. S tudom, hogy a korosztályunk nem a legjobb. Én is mindennap szembesülök ezzel, de attól még keresem. Keresem azt a fiút, akivel nem csak plázákban lehet üldögélni egész nap, s lehet vele beszélgetni. Lehet, hogy kevesen vagyunk, akik ilyenek, de vagyunk. Szóval neked is kitartó keresgélést tanácsolok. :)

2018. ápr. 7. 22:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne aggodj, en is forever alone vagyok, hiaba probalok ismerkedni, sose vagyok eleg jo.😔Megertelek, ez nagyon szar. Lehet h hulye emberekkel vagy korul veve, vagy nem tom...
2018. ápr. 8. 21:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen veled semmi baj, sőt! Nem tudom hány éves vagy, de szerintem minden korosztályban vannak olyan lányok, akik pont a hozzád hasonló fiúkat kedvelik, de őket is észre kell venni.

16/l

2018. ápr. 15. 08:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Tény, hogy pár éve még nem adtam magamra, gépfüggő voltam, emellett antiszociális. Megváltoztam, sportolok, olvasok, gitározok, főzök, pozitívan állok mindenhez, emellett nem mondanám magam se csúnyának, se egy szép, piperkőc srácnak. Géppel nyírom a hajamat nullással(jobban áll mindennél, szar a hajam:/), rocker vagyok, igaz nem feltétlen öltözködök úgy, de azért ha rámnéznek nem egy stílustalan valakit látnak. Két éve próbálkozok a ráísos módszertől elkezdve a leszólítósig a buszmegállóban. Eddig egy kapcsolat jött volna össze ha nem szúrom el. Visszahúzódó, inteligens lányoknál próbálkozok, mert én is az voltam, emellett nem szeretem a divatlányokat. Próbálom mindig kedvesen megközelíteni, érdeklődni a napja után és hasonlók. Sajnos itt jön a feketeleves, egyszerűen válaszolnak, de nem érdeklődnek. Akik igen, azoknál a barátzónába kerülök. Javasolták, hogy legyek bunkóbb, kevésbé legyek velük érdeklődő és kedves, de sajna nekem ez nem megy, nem ilyen a természetem. Fél év múlva 20 éves leszek és még csak barátnőm se volt, a gép elvette az életemet, mostanra pedig egy szeretetéhes, érzelmileg sokszor instabil(magamba folytom a dolgokat) srác lettem. Egyszerűen tanácstalan vagyok, valakivel olyan jó lenne megdumálni a gondjaimat de sajna nincsen kivel. Ne akarj idáig eljutni, ne görcsölj rá erre az egészre, csak éld az életedet és egyszer rádtalál majd valaki.
2018. ápr. 15. 15:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Sok a magányos ember 😕 nekem sosem volt még barátom, sokaknak nem volt barátnője. .. én már beletörődtem, de ne add fel, ilyen személyiséggel biztos lesz valakid😁😊 17l
2018. szept. 6. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!