Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy lánynak aszimmetrikusak a mellei?
Figyelt kérdés
Az egyik B-kosaras, szóval nem nagy, de olyan tisztességes, átlagos méretű, a másik meg A-kosaras, tehát elég kicsi. Ráadásul az alakjuk és a mellbimbók átmérője is elég különböző2018. márc. 20. 21:40
12/21 anonim válasza:
sok pervez képért lobbizik gondolom privibe is :D
Szerintem ha valakivel párkapcsolatban vagy és tényleg szeret akkor neki nem baj, de ha egy random csajnál látnám ezt az nem lenne + pont.
14/21 anonim válasza:
Tini kategóriában téged ez ne érdekeljen. Még nem kell senkinek látnia
15/21 anonim válasza:
Ha csak szexpartner vagy akkor lehet hogy zavarni dogja a masik felet viszont ha szerető párod van abszolut lenyegtelen lesz ez :)
17/21 anonim válasza:
Még a térköveknél is zavar, ha nem egyformák, nemhogy egy lány melleinél.
18/21 anonim válasza:
Gondolom te a cipőfűződet is mértani pontossággal kötöd be. :D
19/21 anonim válasza:
Küldj képet nyugodtan, ezt így nehéz elképzelnem (cenzúrázva lehetőleg xD Lány vagyok, nem egy kiéhezett perverz állat :'D )
20/21 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni sem. Mutatsz képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!