Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket az mennyire zavar, ha egy lánynak nem tökéletes a fogsora?
Figyelt kérdés
2018. febr. 6. 20:02
1/8 October15 válasza:
A nevem kuss, 7 éves koromban ketté törtem az első 2 fogamat és 23 évesen voltam hajlandó koronát tetetni rá.. :D Majd szét törtem egy másikat.. azzal majd elmegyek 39 évesen csak, hogy meglegyen a sorminta.
25F
4/8 anonim válasza:
Nem zavar, a feleségemnek a remek genetikája meg a terhesség-szoptatás miatt úgy kapásból 5-6-ot húzni kell, mert törnek el a fogai :(
Terhességig még úgy-ahogy okés volt, de most... kegyetlen :( Sajnálom, szegényt.
5/8 anonim válasza:
Nekem se az, engem speciel nem zavar, csak ápolt legyen.
7/8 anonim válasza:
amig ápolt és egészséges egyáltalán nem izgat.
nekem is ferdék picit,de 20évesen még életemben nem jártam fogorvosnál hála az égnek.
8/8 anonim válasza:
Ha ápolt akkor arról nem tehet senki, hogy milyen. Szerintem ez nem nagy próbléma, addig a pontig amíg az nem 100%-san szembetűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!