Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt srácok hízás vagy kövér lány fétissel?
Én nem szeretem a kövér vagy hízó lányokat! :P
32/F
Engem őszintén érdekelne, hogyan lehet valakinek ilyen fétise és hogyan alakulnak ki így kapcsolatok. 23 vagyok 110ről most mentem le 92-re és folytatom is, mégsem találkoztam ilyen emberekkel.
23/L
Én elég izmos és sportos vagyok, de Imádom a dagi csajokat, a nagy kerek hasakat és a puha hájat :)
Felizgat, ha arra gondolok, hogy felhízlalok egy szép lányt.
29F
Kaptam üzenetet letiltott fiókról, Kx7 ha még errefelé vagy, írj egy másikról.
Esti iskolába most realizáltam, hogy tényleg van, aki erre bukik. Normálisan néz ki a srác, a jegyese pedig eszméletlenül kövér és az arca is torz már. Ez vagy megszokás vagy szerelem(?). Mi a jó ebben? Megnézem a facebookon a képeit, régen még szép volt, most már rá sem ismerni. Ez kinek jó...
Olyan puha, bársonyos bőre senki másnak nincs, mint a molett lányoknak. A mély köldököt, a has és szeméremdomb közti ráncot, és a vastag combokat pedig őrült módon imádom. Én ezt nem nevezném azért fitisnek, de ha igen, akkor nekem a kövér lányok a fétisem :D
és ahogy a kérdésedben is írod, pont a tápanyagtól kövérek tetszenek. mikor valaki betegség miatt kövér, az könnyen felismerhető elhízást okoz, ami nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!