Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, már túl hájas a hasam?
Figyelt kérdés
177 cm vagyok és 82 kiló, hízom mostanában, főleg a hasamra. Nektek ez a számok alapján sok vagy van akinek még ez bejön? Aki mondana esetleg kritikát, mutatok képet a hasamról.
18/F
2017. júl. 18. 15:04
1/9 anonim válasza:
Ha odajössz hozzám, úgyis a fejedet meg a modorodat fogom megfigyelni, nem a hasad. Ha meg szimpi vagy és odáig jutunk, hogy lássam a pocakod, akkor amiatt nem foglak otthagyni.
Innentől kezdve meg akkor tökmind1, hogy milyen a hasad.
De azért a válasz: küldhetsz képet, de ha zavar téged, akkor kezdj el edzeni. Amúgymeg egy csomó lánynak bejön, ha van egy kis fölös a srác hasán.
2/9 anonim válasza:
Én mondok velemenyt a hasadrol szivesen :D 😋
4/9 anonim válasza:
ha van rajtad pár kiló pusz és nem zavar akkor az a lényeg :) más véleménye nem számít ;)
5/9 anonim válasza:
Szio.
Küldhetsz képet nekem is. :)
6/9 anonim válasza:
Szia, nekem is küldhetsz képet, ha gondolod. Szerintem nem lehet vészes.
19/l
7/9 anonim válasza:
Én szeretem ha van pocak :) Küldhetsz nekem is képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!