Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha rátok írna egy duci lány, mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy alapjáraton nem tetszenek a duci csajok és az illetőt csak látasból ismeritek. Mennyi esélye lenne így a lánynak?
(A duci alatt kb. ilyet értek: [link]
2018. febr. 21. 20:04
61/83 GySzilvia válasza:
Válaszolnék neki:)
Lehet hogy egyszer majd lefogy!
62/83 anonim válasza:
Nyugodtan rámírhatna egy ilyen lány. <3
63/83 anonim válasza:
Örülnék neki, de lehetne ducibb is :)
65/83 anonim válasza:
Én a vékonyabb lányokat szeretem. A képen látható lányt inkább teltnek mondanám, mert van dereka. Egy ilyen alkatú lány, ha amúgy érdekel a személyisége, némi esélye lenne, de azért nem sok. Mint ahogy nekem sem lenne esélyem sok nőnél. 48f
66/83 anonim válasza:
404 Hiba - Az oldal nem található
De amúgy mennyi szánalmas álszent válasz van itt is...
67/83 anonim válasza:
Nyugodtan rámírhatna még lehet hogy randizni is elhívnám! :)
68/83 anonim válasza:
Azért van pár dögös duci lány a valóságban is, de ritkább sajnos, ők szerintem verik a többit. :))))
69/83 anonim válasza:
Én örülnék neki!
Bárcsak írna is.
25F
70/83 anonim válasza:
Ha kedves és nem a szexualitásra megy ki az egész akkor nem bánnám.
De nem ismerkedek a neten.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!