Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha rátok írna egy duci lány, mit gondolnátok?
Tegyük fel, hogy alapjáraton nem tetszenek a duci csajok és az illetőt csak látasból ismeritek. Mennyi esélye lenne így a lánynak?
(A duci alatt kb. ilyet értek: [link]
szia :)
Esetleg ismerkedsz is, vagy minden áron te szeretnél fiúkra írni? :D
Heyhoo
Általános sulis legjobb barátnőm bátyja egy csontvékony, sportoló. És beleszeretett egy kövér leányzóba (Igen, kövér, nem is formás, tényleg lelógó hája van, etc.. Bocsánat a kifejezésért 😅) úgy, hogy mindigis a vékony lányok jöttek be neki. De mindig. Facen ismerősöm, ha jól tudom egy pár napja tette ki, hogy 6 év együtt töltött idő után összeházasodnak.. Szóval szerintem a jelleme sokkal jobban megfogta, mert szegény lánynak meg az arca se szép. (A srác viszont igenis helyes..)
Úgyhogy, szerintem annyira duci nem lehetsz mint ő, és ha a fiú is jófej, és a jellemetek összeillik, szerintem nem feltétlen fog elküldeni a búsba..
Írj rá nyugodtan ^^
Ez nem duci.
Ez pont jó.
A kutya szeret játszani a csontokkal.
18f
Ezek a nők csinosak, de egy valódiak. A teltebb nők általában nem így néznek ki. A hasukon van felesleg rendesen (Van egy lany az osztályomban aki tenyleg egész szep meg csinos,bar kisse teltebb. Nah neki is hurkák vannak a hasán) ezért nem jó dolog a plus size modellekkel példálózni. Sz**rá van retusálva,stb.
Bár nekem semmi bajom ez olyan alkattal se,természetes. Ha ismerkedni akarna velem egy ilyen lány adnék neki esélyt
L/bi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!