Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen benyomást kelt?

Figyelt kérdés
Ha megláttok egy lányt egyedül, akin látszik, hogy ivott egy keveset. Csak úgy mászkál céltalanul és sír közben, esetleg leül valami szokatlan helyre és az életén gondolkodik. Elítélendő?
2018. febr. 15. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért ítélném el?Lehet, hogy rossz napja volt, vagy ki tudja, az ő dolga.

Bárki válhat azzá a lánnyá...

2018. febr. 15. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy férfi is lehet ilyen ezzel nincs baj.

Az mar viszont nagyon gáz amit sokszor látok...

Hogy jobban le issza magát mint a többi férfi azt sem tudja ki dugja meg, esetleg még maga is hugyozik és ezek ellenére büszke magára (ilyen férfi is van ) 😂 szóval ennyi.

2018. febr. 15. 16:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy buliban. Csak egyedül.
2018. febr. 15. 16:30
 4/10 Firedoom ***** válasza:
Egyszer talalkozam egy lannyal valamikor hajnali egy es ketto kozott a palyaudvaron. O eleg erosen alkoholos allapotban sirt a varo mellett. Meg csak meg sem fordult a fejemben, hogy ezert elitelem vagy beszolok neki, szepen felhivtam aki hazavitte.
2018. febr. 15. 18:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor meg van a szombati program.
2018. febr. 15. 18:22
 6/10 Firedoom ***** válasza:
Ha az a terved, hogy elmesz inni es sirsz a sarokban akkor le kell, hogy beszeljelek.
2018. febr. 15. 20:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Hajrá :D
2018. febr. 15. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Miért lenne szükséged az alkoholra? Attól, hogy iszol még nem fognak megoldódni a problémák, max elfelejted addig, amíg a mámora alatt vagy. Inkább beszéld ki a gondokat egy bizalmas személlyel. Sokkal jobb lesz!
2018. febr. 15. 22:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha lenne bizalmas személy, logikus, hogy nem ezt tenném.
2018. febr. 15. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Tényleg nem megoldás az alkohol!!! Inkább beszéld meg édesanyáddal, osztálytársaddal a problémáidat. Lehet, hogy most nem jött össze az élet, de fel a fejjel!

Én is túl estem ezen, de akkor azért,mert azt hittem, hogy inni menő dolog, pedig egyáltalán nem..

16 L.

2018. febr. 17. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!