Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válogatós vagyok vagy ennyire nincsenek már normális srácok?
Nincs túl sok elvárásom egy sráccal szemben: legyen humora, legyen intelligens és a megjelenése se legyen visszataszító. Ennyi. Nem egy Ryan Goslingot várok csak valami egyszerű mégis nagyszerűt, értetek? Mindenki szerelmes körülöttem én meg csak nézem őket és azon gondolkodok hogy én miért nem lehetek olyan boldog? Olyan érzésem van mintha a vonatjeggyel várnám a villamosmegállóban a repülőt és hajó jönne. (haha tudom copy de találó :D ) Valaki vélemény?
16/L
Igen, válogatós vagy. Én is az vagyok. Meg kell tanulnod leadni az elvárásaidból és nem csak azokat keresni akik tuti megfelelnek mind3 kitételnek, amit írtál. Méghogy nem számít a külső... Amúgy mint minden, így az intelligencia, humor és a visszataszítóság is relatív (bővebben kifejthetnéd mind3-at). Előttem szólóknak igaza van. Nem gáz, ha az első szerelmed mondjuk 18-20 évesen lesz. A mai tiniszerelmek nagy része úgyis kamu.
A te humoroddal, ami bár copy, nincs probléma. azt látom:)
Üdv, F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!