Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy senkinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy senkinek nem kellek? 16L

Figyelt kérdés
Sosem mondtak még nekem semmi pozitívat, ahányszor eljutottunk a netes ismerkedésnél ahhoz, hogy képcserében benne legyek, már jön is, hogy ,,bocs, nem vagy az esetem, de valakinek majd biztos tetszeni fogsz" - ezt már rengetegen mondták élőben is. Ha ez még nem lenne elég, aszexuális is vagyok, ami miatt már végképp nem állna velem szóba egy fiú sem, erre még külsőmön és a többi hülyeségeimen is át kell vergődniük magukat. Na meg autista és skizoid is vagyok félig-meddig, ami nagyon elhatárol a társadalomtól, mert teljesen máshogy viselkedek mint kéne, sokkal szókimondóbb is vagyok, ami miatt mindenki utál, de lesz.rom most már. Szerintetek hány százalék az esély arra, hogy találjak magamnak valakit?
2018. febr. 9. 16:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te meg most mondod, hogy volt már párod, szexeltél is, akkor nem értelek, keres egy aszex társat, nem könnyű, de neked ilyenre van szükséged.
2018. febr. 9. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy a demisexual és és greysexual egyéneknél sok minden segített terápia során. De tényleges aszexuálison semmi nem segíthet
2018. febr. 9. 17:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem máris kellesz
2018. febr. 9. 17:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Figyelj énrajtam és átnéz minden srác aztán meg egymásba szerettünk egy fiúval. És szegényke nem valami helyes és fura dolgai vannak, de én igy imádom őt. És ez a srác is azt hitte sose lesz senkije. Őszintén mondom hogy biztos találsz valakit, akivel szeretitek egymást,de nem azt mondom hogy egy hűű de helyes srácot, hanem egy hozzádhasonló valakit. Az meg hogy asszex vagy nem gond egy kapcsolat nem csak a szexről szól elhiheted és ha valakivel olyannal leszel akit szeret akkor a szex se lesz gond mert szereted és vele lehetsz. De ne add fel a reményt, még csak 16 vagy, még csomó emberrel talizhatsz életed során.
2018. febr. 9. 18:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nagyon-nagyon-nagyon picit, de autista vagyok (nincs papírom róla, hálistennek)

Nekem már így is szinte lehetetlen az ismerkedés.

Biztos akarod magad ezzel kínozni?

2018. febr. 10. 08:19
 16/19 anonim ***** válasza:
15-ös: miben nyilvánul meg? (ha szabad tudnom) :)
2018. febr. 10. 09:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem értek szót az emberekkel.

Nekem teljesen más a vicces, néha van olyan, hogy amire más ember azt mondja: "Hülyeség", én percekig el tudok nevetni.

Másrészt meg, vagy nagyon hülye vagyok, vagy nagyon penge.

Teljesen másképpen vélekedem a világról, mint az emberek többsége.. stb...

És nyilván, ennyi mondattal egy konkrét jelenséget (az autizmust) nem lehet leírni, főleg nem 17 éves fejjel. Nem tanultam erről, de ismerem.

Egyébként édesanyám gyógypedagógus (ő is enyhe autista, ahogy sokan mások a családban), ő magyarázta el ezt nekem.

Remélem egyszer találok egy hasonló képességekkel rendelkező embert, aki mellett nem érzem magamat furának/kirekesztettnek/hülyének.

2018. febr. 10. 21:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyébként valahogy betanultam az ismerkedést, mint folyamatot, sok haverom is van (néhány lány haver is persze), de mélyebb kapcsolatokat nem voltam képes kialakítani.

17f

2018. febr. 10. 21:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Irj
2018. febr. 16. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!