Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy senkinek nem kellek? 16L
Én nagyon-nagyon-nagyon picit, de autista vagyok (nincs papírom róla, hálistennek)
Nekem már így is szinte lehetetlen az ismerkedés.
Biztos akarod magad ezzel kínozni?
Nem értek szót az emberekkel.
Nekem teljesen más a vicces, néha van olyan, hogy amire más ember azt mondja: "Hülyeség", én percekig el tudok nevetni.
Másrészt meg, vagy nagyon hülye vagyok, vagy nagyon penge.
Teljesen másképpen vélekedem a világról, mint az emberek többsége.. stb...
És nyilván, ennyi mondattal egy konkrét jelenséget (az autizmust) nem lehet leírni, főleg nem 17 éves fejjel. Nem tanultam erről, de ismerem.
Egyébként édesanyám gyógypedagógus (ő is enyhe autista, ahogy sokan mások a családban), ő magyarázta el ezt nekem.
Remélem egyszer találok egy hasonló képességekkel rendelkező embert, aki mellett nem érzem magamat furának/kirekesztettnek/hülyének.
Egyébként valahogy betanultam az ismerkedést, mint folyamatot, sok haverom is van (néhány lány haver is persze), de mélyebb kapcsolatokat nem voltam képes kialakítani.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!