Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan írjak rá egy lányra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SIDLER22 kérdése:

Hogyan írjak rá egy lányra akit csak látni szoktam?

Figyelt kérdés

Nem nagyon barátkozok olyanokkal akiknek vannak lány ismerősei szóval nincs nagyon esélyem rá, hogy így összefutok lányokkal véletlenül. Másik osztályban vagy az iskolámban lévő lányokra hogyan írjak rá ha szinte egyáltalán nem ismerem őket? Nem tudom, hogy van-e közös témánk vagy bármi. Meg persze azt se tudom, hogy melyiknek van pasija vagy nincs. Annyira meg azért nem akarok gyökér lenni, hogy:

- Szia van pasid?

- Szia. Bocsi van.

- Ó akkor nem zavarok.

Túl lényegre térő lenne és inkább barátias benyomást szeretnék kelteni.

2018. febr. 5. 20:38
1 2
 11/11 anonim válasza:

"Helló! Milyen zenét hallgatsz éppen?"

"Helló! Tudnál segíteni ebben a matekháziban?"

"Helló! lemondta a haverom a mozit, lenne kedved megnézni a filmet? Pont mellém szól a jegyed, és van popcorn is, de nyugi, nem csámcsogok."

2018. febr. 8. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!