Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy lányra facebookon?
Semmiképp se "szia, mizu?" szöveggel, szerintem ez a lehető legrosszabb rajtolás. Ez az a kérdés, amire az ember nem tud túl sokat mondani, max azt, hogy "semmi, veled?". Abszolút kapcsolatromboló.
De kicsit bővebben a szituról, ismered a lányt? Tetszik? Jó lenne tudni a háttérsztorit.
1. Olyan nyelven, amit ő is megért.
2. Olyan szöveggel, ami benne személyed tisztességes ember látszatát kelti.
3. Olyan tárgykörben, ami írásai alapján érdekli őt.
Először is, ha facebookon akarsz ráírni fontos, hogy rendelkezz facebookkal.
Ugyan nem ismerem a háttérsztorit, de ha van okostelefonod, arra le is kell tölteni a messenger alkalmazást. Aztán kikeresed az emberkét, rányomsz, és az ott felugró ablak már a chat felület lesz.
Alul a kis sávban lehet üzenetet küldeni. Nyomj rá, és a felugró virtuális billentyűzet segítségével, már írhatsz is neki.
Ha számítógéped van, akkor nem ilyen bonyolult:
Csak nyiss meg egy böngészőt, URL-nek írd be a facebook.com-ot. A fenti keresős sávban keresd meg az illetőt, kattints rá. A profilján jobb oldalon kattints az üzenetküldés gombra, és máris bejön az a chat ablak, ahol tudsz neki a billentyűzet segítségével üzenetet küldeni.
Örülök, hogy segíthettem!
Mi a baj a válaszommal? (#6)
Nem tért ki a fő problémájára, csak hogy hogyan írjon rá. Szerintem arra válaszoltam, amit kérdezett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!