Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan írjak rá egy lányra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SIDLER22 kérdése:

Hogyan írjak rá egy lányra akit csak látni szoktam?

Figyelt kérdés

Nem nagyon barátkozok olyanokkal akiknek vannak lány ismerősei szóval nincs nagyon esélyem rá, hogy így összefutok lányokkal véletlenül. Másik osztályban vagy az iskolámban lévő lányokra hogyan írjak rá ha szinte egyáltalán nem ismerem őket? Nem tudom, hogy van-e közös témánk vagy bármi. Meg persze azt se tudom, hogy melyiknek van pasija vagy nincs. Annyira meg azért nem akarok gyökér lenni, hogy:

- Szia van pasid?

- Szia. Bocsi van.

- Ó akkor nem zavarok.

Túl lényegre térő lenne és inkább barátias benyomást szeretnék kelteni.

2018. febr. 5. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Hát erre nincsen általánosan elfogadott forma:D

Írd azt, amit gondolsz. Érdeklődj felőle nyugodtan, de ne az ilyen "hogy vagy?" meg hasonló közhelyekkel..

A lényeg, add önmagad.

2018. febr. 5. 20:41
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát az egyből önmagad adás nem nagyon jönne be szerintem :D a következő "legyél önmagad" formációkat képzeltem el:

- Szia. Van kedved megismerkedni velem?

- Helló. Milyen a suli?

- Szia. Mit csinálsz most?

- Szia. Kicsit teccel és gondoltam rád írok.

Ezekkel nem igazán kéne kezdenem egy beszélgetést. Ezért is érdeklődtem itt.

2018. febr. 5. 20:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fentiek az 'önmagad', akkor a jobbérzésű lány válaszra sem fog méltatni.

.

Mi lenne, ha röviden megfogalmaznád, mi a fene vitt rá, hogy ismeretlenül írsz neki?

2018. febr. 5. 21:15
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
csumika,szivesen kikormolnám a fingódat bástyuli
2018. febr. 5. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Bocsánat, lemaradt:

"- Szia. Van kedved megismerkedni velem?"

NINCS!

"- Helló. Milyen a suli?"

SÁRGA.

"- Szia. Mit csinálsz most?"

OLVASOM A HÜLYE KÉRDÉSED.

"- Szia. Kicsit teccel és gondoltam rád írok."

KÁR VOLT!

.

Gondolom, nem ilyen válaszokat vársz!

2018. febr. 5. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

-Szia

-Szia

-Zavarlak?

-Nem

és igy tovább

2018. febr. 5. 21:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Jó akkor ezt a témát inkább hanyagolom.
2018. febr. 5. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ráírsz egy lányra, teljesen nyugodtan megkérdezheted, hogy van-e valakije. Egyrészt bóknak fogja venni, mégha le is tagadja, másrészt nem vesztesz vele semmit. (Mondjuk a helyedbe nem ezzel kezdeném a beszélgetést, inkább ezzel: *.) Ha a leányzónak már van barátja, akkor ne hagyd annyiban, mert eléggé sértőnek hat. Folytasd ezesetben inkább a beszélgetést, (*) mondd el neki, hogy szeretnél lányokkal is ismerkedni, de kérdezz felőle is. Ebből akár barátság is kialakulhat, ami nagyban megkönnyítheti az ismerkedésedet a többi lánnyal, mivel lesz aki úgymond be tud "ajánlani" a többieknél.
2018. febr. 5. 22:51
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

Ismeretlen lányra úgy ráírni, hogy szia, van barátod, szerintem még gázabb mint amit a kérdező írt..

Egyébként, nem úgy értem azt, hogy add önmagad, hogy ne más stílusával, szövegével ismerkedj. Nincs bevállt csajozós duma. Mindenkinem más az, ami szimpatikus.

2018. febr. 6. 06:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Sokat következtethetsz a lány öltözékéről, utcai megjelenéséről. (Hiszen -gondolom- ott látod őt.)

Öltözési/sminkelési stílusa annyit elárul róla, hogy aszernt közeledhess hozzá.

.

"Annyira meg azért nem akarok gyökér lenni"

Egyáltalán ne akarj gyökér lenni.

.

Mielőtt sok kérdésed kihallgatásnak érezhetné, beszélj egy kicsit magadról.

Nem árt tudatni vele, miért is írsz rá ismeretlenül.

(Csupán kiváncsiságom: ha csak látni szoktad, honnan tudod, kire kell/kéne/szeretnél ráírni?)

2018. febr. 6. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!