Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 15-16 éves lányok, ha egy 25+...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 éves lányok, ha egy 25+ férfi udvarolna nektek?

Figyelt kérdés
És ismernétek annyira és tudnátok, hogy nem csak kihasználni akar ti hogyan viszonyulnátok a dologhoz ?

2018. febr. 4. 13:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
olyan szomorú az életem, hogy szerető családom van, munkám, több nyelven beszélek, és elmondhatom magamról, hogy láttam ilyen eseteket, volt hogy elfogadtam, volt, hogy nyakonbasztam
2018. febr. 4. 14:45
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Jaj istenem kérdező, már megint látszik a hisztiből, hogy te vagy a 25 éves tróger. Menj, aztán baszogass csak kislányokat, maximum valelyik apja pofán b..sz.
2018. febr. 4. 14:54
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Én 15 vagyok a matektanárom 25 éves FELNŐTT férfi. Hiába akarod megmagyarázni nem vagy elég érett, mert te még bármilyen hihetetlen GYEREK vagy. Ilyenkor nagynak számít ez a korkülönbség.
2018. febr. 4. 15:51
 14/23 anonim ***** válasza:
36%
jézusisten ennyi primitív válaszolót még nem b¤szott a jó isten XD kedves kérdező, te meg nyilván már rájöttél hogy nem vadidegen élettelen hülye gyerekektől kell hogy keresd a választ hanem önmagadban.
2018. febr. 4. 16:47
 15/23 anonim ***** válasza:
33%
Szüleidnek mondtad? Én nem támogatom, DE NEM IS ELLENZEM a helyzetedet. Viszont! Ha az en lányom lennél akkora büdös nagy pofont kapnál, hogy a popsidon jönne ki a cicid!
2018. febr. 4. 18:31
 16/23 anonim ***** válasza:
32%
Itt a legtöbben veréssel, agresszióval akarják megoldani. Ez baromság. Kérdező, szerintem semmi baj sincs veletek. Aki azt mondja, az meg maradjon meg magának, had maradjon meg a véleménye, de kizárólag, te csak te döntsd el a te sorsodat. 16/F Írj privátot, ha kell segítség.
2018. febr. 4. 18:33
 17/23 anonim ***** válasza:

Sajnos itt nem az a probléma, hogy a huszonévesek nem értelmesek.... hanem az a helyzet, hogy a tizenévesek, most már döbbenetesen korán érnek. Mármint a nők.... Lányok, gyerekek...én már bátran definiálom őket nőnek, mert tudnak olyan társai lenni az embernek, akik régebben csak 20+-os hölgyek tudtak lenni.

Az hogy egy huszonévesnek tetszik egy tizenéves.... teljesen érthető.

Ebben a korban a korkülönbség talán még sok... Néhol meg fog mutatkozni. De pár év múlva már teljesen normális.

2018. febr. 4. 19:06
 18/23 anonim ***** válasza:
63%

" ennyi primitív válaszolót még nem b¤szott a jó isten XD"

Ez remélem valami irónia akart lenni, különben elég nagy öngól.

"hogy a tizenévesek, most már döbbenetesen korán érnek. Mármint a nők...."

Persze, korán... testileg maximum. Ugyan olyan gyerek most is a 99%, mint ahogy 10 éve is az volt, meg 50 éve is.

Bírom egyébként, hogy mindig azok okoskodnak, meg jönnek leginkább ezzel az "én érettebb vagyok mint a kortársaim" dumával, akik a leggyerekesebbek.

2018. febr. 4. 20:58
 19/23 anonim válasza:
70%
Ismertem egy srácot aki infantilis volt, csak 15-16 éves csajszikkal tudott összejönni. Középsuli után mindegyik otthagyta mert kinőtték.
2018. febr. 4. 21:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Attól, hogy úgy tesz, hogy nem akar veled szexelni az nem jelenti azt, hogy nem akar. Szerintem a fiatalabb fél szülei nem örülnének neki.
2018. febr. 7. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!