Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányok, ha egy 25+ férfi udvarolna nektek?
olyan szomorú az életem, hogy szerető családom van, munkám, több nyelven beszélek, és elmondhatom magamról, hogy láttam ilyen eseteket, volt hogy elfogadtam, volt, hogy nyakonbasztam
2018. febr. 4. 14:45
Jaj istenem kérdező, már megint látszik a hisztiből, hogy te vagy a 25 éves tróger. Menj, aztán baszogass csak kislányokat, maximum valelyik apja pofán b..sz.
2018. febr. 4. 14:54
Én 15 vagyok a matektanárom 25 éves FELNŐTT férfi. Hiába akarod megmagyarázni nem vagy elég érett, mert te még bármilyen hihetetlen GYEREK vagy. Ilyenkor nagynak számít ez a korkülönbség.
2018. febr. 4. 15:51
jézusisten ennyi primitív válaszolót még nem b¤szott a jó isten XD kedves kérdező, te meg nyilván már rájöttél hogy nem vadidegen élettelen hülye gyerekektől kell hogy keresd a választ hanem önmagadban.
2018. febr. 4. 16:47
Szüleidnek mondtad? Én nem támogatom, DE NEM IS ELLENZEM a helyzetedet. Viszont! Ha az en lányom lennél akkora büdös nagy pofont kapnál, hogy a popsidon jönne ki a cicid!
2018. febr. 4. 18:31
Itt a legtöbben veréssel, agresszióval akarják megoldani. Ez baromság. Kérdező, szerintem semmi baj sincs veletek. Aki azt mondja, az meg maradjon meg magának, had maradjon meg a véleménye, de kizárólag, te csak te döntsd el a te sorsodat. 16/F Írj privátot, ha kell segítség.
2018. febr. 4. 18:33
Sajnos itt nem az a probléma, hogy a huszonévesek nem értelmesek.... hanem az a helyzet, hogy a tizenévesek, most már döbbenetesen korán érnek. Mármint a nők.... Lányok, gyerekek...én már bátran definiálom őket nőnek, mert tudnak olyan társai lenni az embernek, akik régebben csak 20+-os hölgyek tudtak lenni.
Az hogy egy huszonévesnek tetszik egy tizenéves.... teljesen érthető.
Ebben a korban a korkülönbség talán még sok... Néhol meg fog mutatkozni. De pár év múlva már teljesen normális.
2018. febr. 4. 19:06
" ennyi primitív válaszolót még nem b¤szott a jó isten XD"
Ez remélem valami irónia akart lenni, különben elég nagy öngól.
"hogy a tizenévesek, most már döbbenetesen korán érnek. Mármint a nők...."
Persze, korán... testileg maximum. Ugyan olyan gyerek most is a 99%, mint ahogy 10 éve is az volt, meg 50 éve is.
Bírom egyébként, hogy mindig azok okoskodnak, meg jönnek leginkább ezzel az "én érettebb vagyok mint a kortársaim" dumával, akik a leggyerekesebbek.
2018. febr. 4. 20:58
19/23 anonim válasza:
Ismertem egy srácot aki infantilis volt, csak 15-16 éves csajszikkal tudott összejönni. Középsuli után mindegyik otthagyta mert kinőtték.
2018. febr. 4. 21:32
Attól, hogy úgy tesz, hogy nem akar veled szexelni az nem jelenti azt, hogy nem akar. Szerintem a fiatalabb fél szülei nem örülnének neki.
2018. febr. 7. 20:28
Kapcsolódó kérdések: