Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányok, ha egy 25+ férfi udvarolna nektek?
23 vagyok,
Ha egy 14-16 èvest macerálnál...
Ha az a szomszéd kiscsaj lenne , kib.asználak a másodikról :)
És imádkoznèk, hogy eltűnj mire leèrek :)
Juuuujjj, mielőtt megölnél bárkit én vagyok a lány :)
Nagyon kedves sokat bókol figyelmes. Úgy érzem a korosztályom nem képes erre és nem akarok taplókkal járni. Azért tettem fel a kérdést mert félek, hogy meghurcolnák őt miattam úgy mint pl. a "kedves" #1-es
Látjátok ? Pont ez az amiről beszélek...
Anyukám és apukám között 13 év van. Szerintem soha senki nem tartotta apát betegnek, de ez a szenny korosztály amiben élek. A legelőítéletesebb mind közül.
Iphoneod van ? Akkor biztos a gazdag szüleidtől kaptad és el vagy kényeztetve, véletlenül sem a diákmunkából sikerült összegyüjtögetni rá. Nincs iphoneod ? Akkor egy szánalmas csóró vagy.
5 velem egykorú sráccal randiztam egytől egyig mindenki csak szexelni akar velem. A társalgás 4. mondatára már a szex a téma, nem értik meg ha van valami gondolom és még csak nem is figyelmesek, de tényleg 0.
Akkor most az a helyes, ha összefekszek a velem egykorúakkal minthogy egy olyannal legyek aki szeret és megért ?
Mindezt azért mert ti ismeretlenül megbélyegeztek egy embert akiről azt sem tudjátok, hogy milyen ?
Ezek a hozzászólások csak elkesíretenek mert csak megmutatják milyen undorító emberek közül válogathatok, hogy ne ítéljenek el.
Köszönöm!
Segítettek dönteni :)
Látszik a szerelem érzését közelről sem ismeritek. Miért lehetetlen, hogy egy akárhány éves ember megismert egy akárhány éves másik embert és ennyire megkedvelte ?
Ettől függetlenül lehet érvényesülne a saját korosztályában, de ez így alakult. Alig várom, hogy ne kelljen hozzá sem szóljak a korosztályomhoz :)
Biztos nagyon szomorú életetek lehet, ha mindenhez ilyen lelkesen álltok hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!