Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Külső vagy belső fog meg? 17/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külső vagy belső fog meg? 17/l

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy külső megfog belső megtart, de ebbe mennyi igazság van? Mert szerintem nem sok, külsőre nem vagyok ronda, belsőre is kedves és megértő vagyok. Nem tudom mit kéne csinálnom.
2018. jan. 30. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mégse lehetsz annyira szép, hogy a külsőd olyan sok embert fogjon meg...de attól még lehetsz kedves
2018. jan. 30. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
De jó, hogy nekem a párom helyes is, aranyos is, és nem kell kompromisszumot kötnöm, hogy helyes, de utálatos a személyisége, vagy csúnya, de legalább jó a belsője
2018. jan. 30. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem eddig mindig a belsőjével fogott meg egy fiú.
2018. jan. 30. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:

A belső a fontosabb, de egy csúnya lányhoz alapból nem megyek oda, nem kezdeményezek vele beszélgetést stb.

Annyiban lényeges a külső, hogy ne legyen ronda a lány, de nyilván nem kell topmodellnek lenned. Innentől kezdve már a belső a lényeg :)

17/f

Egyébként mindkettőnek meg kell fognia, mert hiába fog meg a belső, ha nem tudok ránézni sem, illetve hiába gyönyörű ha nem tudok megmaradni vele kettesben 5 percig :D

2018. jan. 30. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
A belső fontosabb, de amíg látásból ismersz valakit, addig csak a külseje (és a másokkal való viselkedése) alapján érdeklődhetsz iránta. Tehát szerintem igaz a "külső megfog, belső megtart".
2018. jan. 30. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Alapból nem úgy viszonyulsz egy emberhez, hogy megismerhetnéd, ha a külseje nem tetszik. Ha elmész egy szórakozóhelyre, ott is olyanokkal állsz le beszélni, akik megtetszenek neked ránézésre. Úgyhogy Szerintem igaz a külső megfog, belső megtart. Elvégre (számomra) mind a kettő fontos.
2018. jan. 30. 22:02
 7/7 anonim válasza:
Nos, egyszer egy bárban egy lány odaült a baráti körünkbe (többiek ismerték), ők kimentek cigizni, én nem dohányzom, a lány meg nem akart kimenni igy hát kettesben maradtunk. Külsőre nem volt a legszebb, de olyan kis aranyosnak látszott. Elkezdtünk beszélgetni, és mire a többiek visszaértek már gyönyörűnek láttam, ugyanis kristály tiszta lelke van, aranyos hangja, kedves mosolya és élmény vele beszélgetni. Sajnos van barátja, de azért vonzódom hozzá nagyon is. Legyél türelmes, egyszer jönni fog az igazi, akinek pont úgy kellesz, ahogy vagy. Én arra várok, hogy szakítsanak mert nagyon nem illenek össze :D 17f voltam
2018. febr. 14. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!