Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fiúként van esélyem?
Figyelt kérdés
Hát általában csendes vagyok, nem én vagyok a társaság központja, ritkán mondok poénokat de azok általában jók. A környezetem intelligensnek tart, meg műveltnek, viszont elég furának is (beteg poénok). Kb 180 centi magas vagyok, de csak 55kg, illetve van egy pici tartáshibám, mivel sokat ülök a sz. gép előtt. Megválogatom a barátaimat, ha valami nem tetszik azt megmondom. Lelkileg elég lányos vagyok (emo/pop/rap zenéket hallgatok, könnyen meg tudnak bántani, stb). Van egy lány akinek én nem jövök be, csak mint egy barát. Hogyan tudnám elérni azt, hogy több alakuljon ki köztünk?2017. dec. 23. 08:05
1/8 A kérdező kommentje:
Arcra azt mondják nem vagyok csúnya, de álompasi sem.
2017. dec. 23. 08:06
2/8 anonim válasza:
Ha nem jössz be neki akkor lépj tovább, nem fog belédszeretni ha eddig nem jöttél be neki.Biztosan van olyan lány akinek ez tetszik és így fog elfogadni téged, szóval mem reménytelen hogy találj valakit magadnak + az évek során úgy is változni fogsz.
3/8 anonim válasza:
55 kg?
Aztaku.rva, az anorexiás...
4/8 anonim válasza:
Torekeny vagy elege. Tobb feherje 7 xer etkezes hajnalban is.
5/8 anonim válasza:
Nem vagy anorexiás lel...A barátom 197centisen 65kg, nyilván nagyon vékony, de hiába eszik nem hízik, nem anorexiás. Ilyen a genetikája. És ez nem jelent neki hátrányt. Amúgy meg nem lányos az ízlésed, sok fiú hallgat ilyen stílusú zenéket.
Ha tetszik a lány akkor tedd meg az első lépést. Osztálytárs? Hány évesek vagytok?
6/8 anonim válasza:
Ember...how the fuck? 55 kg..hmm
Én vagyok 50 kg ..13/L
7/8 anonim válasza:
Nem anorexiás a fas.z, inkább lusta és nem mozog. Nekem ne hülyéskedj már!
Ismerősömnek is igy volt...
8/8 anonim válasza:
Mindenkinek van esélye, aki tesz érte. Aki próbálkozik, és tanul a kudarcaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!