Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor magányos és szűz maradok?
18 és fél éves gimis lány vagyok.
Hogyan találjak barátot ha se nem vagyok népszerû, se bulizni nem járok, se nem élek nagy társasági életet(csak 2 legjobb barátnôm van és egy fiú barátom) csak a suli és a tanulás veszi el az egész idôm?
Utálom a szórakozóhelyeket, mert ott szinte mindenki hulla részeg, és amúgy se lenne kivel mennem, és egyedül menni fôként egy lánynak a mai világban nem egy életbiztosítás...
A külsômnek nincs gond,, a belsô tulajdonságaimmal sincs szerintem. Eddig senki se mondta, hogy lenne. Tetszettem is fiúknak, nem tudom, hogy ez számít e.. Könnyen barátkozom fiúkkal és lányokkal is egyaránt. Nem tartozom “nagyhangú” lányok közé, de nem is vagyok az a félénk. Ha csendes is vagyok akkor sem azért, mert nem merek beszélni, hanem nincs kedvem.
De ez ritkán fordul elô, mert nagyon barátkozós vagyok.
Szóval visszatérve a lényegre, nincs hol ismerkedjek, osztálytárssal összejönni meg nem szabad, így nem tudom mit csináljak.. Gondoltam arra is, hogy az egyetemen majd jobb lesz, nem tudom.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!