Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok barátnőt szerezni....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok barátnőt szerezni. Mit tanácsoltok? 15/F

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok(9.es), és még nem volt barátnőm. Tudom , hogy még ráérek ezzel ... De már volt 3 lány aki nagyon tetszett és egyiknél sem mentem semmire ... És emiatt mostanába eléggé lecsökkent az önbizalmam is ... Alacsony vagyok (151cm),vékony és nemhiszem , hogy túl jóképű , ráadásul szemüvegem is van. Nem látok sok esélyt amíg vannak nálam szebb , magasabb , erősebb fiúk ...(és kb mindeki az) :( Ráadásul így már nem is nagyon merek beszélni lányokkal ... főleg magasabbakkal .. úgy érzem biztos nem akarnak megismerni és jobb, ha csöndben elmegyek mellettük. Kedves fiú vagyok és vannak akik szerint aranyos ... és egyáltalán nem bunkóznék egy csajjal sem! Szenvedélyes, romantikus ,érzelmes vagyok +gitározok (dalokat,verseket is írok)és imádok/tudok is rajzolni. Ha el tudok lazulni akkor még poénos is vagyok. Legjobb tanuló vagy kb .. szóval biztos strébernek tartanak , pedig nem tanulok olyan sokat , csak megmarad a fejembe és értem a matekot +figyelek orán. Tudom , hogy az önbizalom a legfontosabb, de mire legyen önbizalmam, ha kb mindeki ver megjelenésbe .. :| Pedig már szeretnék egy barátnőt. Kitartó vagyok, és harcolnék a lányért,de ha egyszer nem akarja,hogy küzdjek érte .. :(

2018. jan. 24. 19:13
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Csak ne add fel

A szerelmet nem kell keresni majd rád talál

2018. jan. 27. 07:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Rendben! 😃
2018. jan. 27. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!