Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem? (A kérdés túl rövid a magyarázat hosszabb lesz)
Ugye nemsokára Valentin-nap. A sulinkban ilyenkor lehet üzeneteket küldözgetni egymásnak, akár névvel, névtelenül amit a tanárok kézbesítenek a diákoknak. Van egy srác aki iránt nem tudom megmagyarázni mit érzek...van benne valami amit elmagyarázni se tudok, lehetetlen kiverni a fejemből. Arra gondoltam h ez egy remek alkalom h kiöntsem a szívem, valószínűleg egyáltalán nem sejti hogyan viszonyulok hozzá. Nem az a kretén fajta nagyon kedves mindenkivel úgyhogy ha rá is jönne h én vagyok az (amit erősen kétlek) nem röhögne ki vagy ilyesmi. Szerintetek jó ötlet ez a szerelmes levél dolog vagy túl merész és mással próbálkozzak? Nyilván névtelenül írnám, nem vagyok én olyan bátor.:) Nem tudom mit csináljak.c:
Üdv: egy kétségbeesett kamasz lány :)
Persze :) írj neki nyugodtan. :)
Másnap meg szünetben, kérdezd meg. Megkapta e a levelet :)
Köszönöm a bíztatásokat.:) Egyáltalán nem csinálnék semmit se “menőzésből” amúgy is mi számít annak?:D
Szimplán megszeretném adni valahogy a kezdő löketet, mégse szeretnék ölbe tett kézzel ülni és várni a csodára. Mégegyszer köszönöm, még átgondolom.:)
Hogy még titokzatosabb legyél, használhatsz újságpapírból kivágott betűket...vagy legépelheted:D
De ügyelj, hogy ne maradjon rajta ujjlenyomat! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!