Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most nem erdeklodnek irantam a fiuk, akkor kesobb sem fognak? 18L
18 éves koromig nem voltam szerelmes, smároltam egy pár sráccal, meg volt egy másfél hónapos kapcsolatocskám ami az első perctől halálra volt ítélve, de úgy igazán nem kellettem senkinek. Augusztusban betöltöttem a tizennyolcat, októberben elkezdett alakulgatni valami életem szerelmével, akivel több mint egy éve együtt vagyunk.
Lehet hogy te még nem találkoztál azzal a sráccal aki érdeklődik irántad.
Nagyon sok időd van, és tényleg nem érdemes rágörcsölnöd erre a témára. Ha belegondolsz, egyrészt az ilyen korai kapcsolatok többsége nem sokat ad a drámán kívül, gyakran elég felszínesek, másrészt amíg egyedül vagy, tudsz magadra koncentrálni, magadat fejleszteni, ezáltal pedig nagyon sokat javítani a kisugárzásodon - ami nagyon fontos dolog.
Nem írok privit mert kérted hogy ne, de ha van kedved erről beszélgetni kicsit bővebben is, akkor írj nyugodtan :) 20f
Első barátom 22 évesen lett, a lassan férjemmel pedig 26 évesen ismerkedtem meg.
Nyugimár!
1) dagi vagy
2) csúnya vagy
3) fos a személyiséged
4) mittomén
Tessék, lehet választani :D
Szerintem csúnya vagy.
Képet esetleg tudnál küldeni?
Megmondom az őszintét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!