A lanyok csak addig erdeklodnek irantam ameddig bunko vagyok veluk, miert? Bonyolultabb?
A lanyok csak addig erdeklodnek irantam ameddig bunkozok addig megvesznek ertem de miutan kimutatom hogy erdeklodok irantuk maris meghatralnak miert? en 19 eves srac vagyok. Az en tapasztalatom ha bunko vagyok
egy lannyal addig erdeklodik irantam
lohol utanam flortol...stb(esetleg tobb
is) ameddig bunkozok.
De olyan szinten hogy lehet a lanynak
tobb honapos/eves kapcsolata kepes olyanokat mondani hogy ertem
otthagyna stb.
es miutan elkezdek vele kedves lenni,
latni kezdi rajtam erzek iranta valamit... Kapasbol visszabbhuzodik a lany, Az a baj nekem eleve azok a lanyok
jonnek be akik a fiukkal jatszadozni
szoktak.. Lehet ezert is vagyok addig
erdekes nekik ameddig leszarom oket
stb.... Velemenyetek is johet, hogy vajon ez
igy van e?
Sokakkal tényleg így van.
De azért léteznek még értelmes lányok is.
Már leírtam egyszer, vagy legyél végig bunkó vagy végig kedves. Ne váltogass, léteznek ilyen lányok de ne ilyenek kelljenek vagy, ha mégis akkor mint írtam, legyél végig bunkó.
Tényleg nem értem a problémádat...
ez igy van fiuknal es lanyoknal is a lanyok azert erdeklodnek utanad mert jatszod a bunkot az elerhetetlent azutan mikor atmez a kedves csavo stilusba mar tudjak hgy meg vagy nekik azutam meg lecserelnek
DE HALA A JO ISTENEK meg vanak normalis csajok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!