Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kompenzáljam az alacsony magasságom?
Utolsó. Jó lenne, ha inkább olyanok tanácsát fogadná el, akik átérzik a fájdalmát, mivel hasonló nehézségekkel küzdenek.
Kedves utolsó talán te férfi vagy? 160 centis vagy? Nem volt még soha barátnőd pedig már felnőtt vagy?
Vagy egy királynős p.icsa vagy, aki naponta 10 ilyen pasast koptat le, mint a kérdező?
Férfi vagyok és én sem érem el a 170-et.Még pár éve nagyon zavart,de beletörődtem.Ez nem fog megakadályozni az álmaim megvalósításában.És azt sem gondolom,hogy rossz lenne a genetikám.
Amúgy meg rendszeresen látok az utcán olyan párokat,ahol a lány a magasabb.Múltkor a zebránál a gyerek mellettem lábujjhegyre állt és úgy csókolta meg a csaját.
Párom 166 centi és MINDIG volt barátnője.
- humoros
- jó a dumája
- bárkit megnevetett
- okos de nem kérkedik vele
Nyilván, a plázamacskák rá sem fognak nézni, de a normális lányok bizony simán.
Ja, és ne görcsölj a magasságodon, ismerősök között is sok alacsony pasasnak van barátnője, de feleség-gyerek is.
Utolsó,ez csak a te felfogásod szerint vagy így.Ezzel csak másoknak ártasz,ha itt ilyeneket írsz.Inkább fogd be a pofádat és húzz el
Végre erről az oldalról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!