Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lányok hátrányban? 17/l
Figyelt kérdés
Én alacsony vagyok de azt vettem észre hogy a magasabb lányoknak van már barátjuk2017. dec. 1. 14:09
2/8 anonim válasza:
Nekem az alacsonyak jobban tetszenek, révén hogy mindösszes 172 cm magasra sikerült megnőnöm.
18F
3/8 anonim válasza:
Nekem pont, hogy jobban bejönnek az alacsonyabb lányok, pedig magas srác vagyok.
4/8 anonim válasza:
Általában nem a magasság szokott probléma lenni, hanem a tömeg :D
5/8 anonim válasza:
Ha ti nem kosaraznatok ki a magas srácokat akkor nem lenne problema
Üdv: egy 2 méteres srac
18
6/8 anonim válasza:
Nem, nincsenek az alacsony lanyok hatranyban... altalaban picinek és cukinak definiálják őket, ami egész elfogadható
7/8 anonim válasza:
Nyilván valóan mindenkinek más az ízlése de szerintem nincs gond azzal, hogy alacsony vagy. Sok minden függvénye az, hogy kinek van párja/pasija és kinek nincs. Nincs gond az alacsonyakkal de amúgy sem lehet változtatni rajta, (bár te még nőhetsz) tehát fölösleges stresszelni miatta. 20F
8/8 anonim válasza:
Nem, nincsenen. Én az extra magas kategóriába tartozom, és se alacsonyabb, se magasabb fiú (ebből van kevesebb) nem érdeklődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!