Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deritsem ki, hogy érdeklik-e a lányok? 17L
Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 16:19
2/6 A kérdező kommentje:
Azt a lányt,aki tetszik.
2017. dec. 21. 16:29
3/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, vagy megtegyük mi helyetted?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk még.
2017. dec. 21. 18:15
6/6 anonim válasza:
Valakinél így akartam pont valamelyik nap ezt anélkül megtudni, hogy beszélnék vele (mert csak suliban nézünk néha egymásra, szóval egyáltalán nem ismerem...), hátha neked beválik. Persze ehhez az is kell, hogy legalább ennyire felvállalja... Szóval megkerestem Facebookon, megnéztem likeolt-e vmi ilyesmi oldalt, nem. Instagramon ugyanez, hogy követ-e ilyesmit, nem, de ott például én sem, csak relatív sokszor likeolok lgbtq témájú képeket, azokat meg nyilván csak úgy látod másnál, ha beköveted
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!