Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy unalmas srác érdekelhet egy érdekes lányt?
Kezd elegem lenni az unalmas csajokból, hiába szépek ha egyszerűen elalszok mellettük. Ellenben ha meglátok egy érdekesebb (ami az átlag embernek talán már kicsit megbotránkoztató lehet) csajt az utcán, egyből azon agyalok, hogy szívesen megismerném, mert valószínű, hogy mellette kevésbé unatkoznék a külsejéből kiindulva. De sajna én egy unalmas srác vagyok :/ nem sok említésre méltó dolog történik velem a mindennapjaimban. Így felmerül a kérdés, hogy lenne-e esélyem egy érdekes lánynál, akit nem zavarna, hogy nem valami izgalmas a életem?
18/F
Elképesztő, hogy a korosztályotok már tizenévesen olyan kiégett, mint 30-40 éve az akkori 40-esek/50-esek voltak. Mi 18 évesen még a fával is... mindegy!
A témára térve pedig, az unalmasságod ellen tehetsz azzal, hogy minél több dologban próbálod ki magad: írás, művészetek, sport, idegenlégió stb.
Tehát vki a külsője alapján lehet érdekes. Gratulálok...
Sőt, még te is unalmas vagy...
Szerinted ha vki extrémebben öltözik, akkor neki egyből húúúdeizgi élete van? Ha szereted az adrenalint menj versenyezz, sportolj stb...
Vagy mégis milyen az izgi élet? Ha megcsal az extrém barátnőd mindenkivel? Na az az igazi élmény
Nekem átlagos a külsőm de a személyiségem érdekes. Nem mindig a külső a lényeg.
18/L
Az hogy mi az érdekes az szubjektív.
De pl nekem nincs semmi érdekes a külsőmben mégsem tartom magam unalmasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!