Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mitől lesz egy srác vagy egy csaj titokzatos?
Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 21:31
1/8 anonim válasza:
Ha pl miközben beszélgetünk,és kérdezek tőle valamit, ő válaszol, de utána még több kérdés merül fel benned, ezáltal folyamatosan fenntartja az érdeklődést.. én pl szeretem ha a másik nem egy nyitott könyv :)
2/8 anonim válasza:
nem szeretem ha valaki titokzatoskodik, mert az számomra egyenlő azzal, hogy nem egy egyenes jellem.
abból meg már kinőttem, hogy belemenjek olyan játékokba, ahol a titokzatossággal kellene fenntartani egymás érdeklődését...szerintem gyerekes és felesleges dolog.
3/8 anonim válasza:
David Copperfield, ő legyen titokzatos, ne egy nő.
4/8 anonim válasza:
A mesekönyvekben jól hangzik, de a valóságban már nem annyira :D.
5/8 A legrosszabb válasza:
#2-es hozzászóló tökéletesen fogalmazott, egyetértek vele.
6/8 anonim válasza:
Egy nő, kitárulkozik és nem titokzatos, sejtelmes, max dugni jó. Kapcsolatra semmi kép.
7/8 anonim válasza:
Titokzatos az a férfi, akiről sokáig nem tudom eldönteni, hogy mit akar tőlem. De engem nem is szokott érdekelni, nekem nincs türelmem ilyesmire.
8/8 anonim válasza:
Van egy csaj az egyetemen, szerintem a titokzatosság mintapéldánya. Nem beszél senkivel, jön-megy, zenét hallgat, emelett nagyon szép az arca, érdekes az öltözködési stílusa. Egy év alatt még a hangját sem hallottam, pedig rengeteg óránk volt együtt. A nevét sem tudom. Párkapcsolatban élő, heteroszexuális nő vagyok, de ő még az én (természetesen nem szexuális) érdeklődésemet is felkeltette. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!