Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiányzik ennyire? 18L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik ennyire? 18L

Figyelt kérdés
Voltunk nyáron egy fesztiválon baráti társasággal es ket napra közös ismerősokon keresztül hozzank csapódott harom srác. Ebbol az egyikkel (aki egyebkent sulistarsam) elegge joban lettünk, ket nap alatt sokat beszelgettunk es poenkodtunk egymással. Búcsúzáskor megolelt es mondta, h hiányozni fogok neki. Namarmost, egész nyáron utána vagyakoztam, de nem keresett. Suliban se jött oda hozzam, neha köszönöm nekem és ennyi... Aztán egészen kiábrándultam belőle mert végülis, csak két nap volt egesz. De mostanában megint lattam, meg hallom rola a storykat es rájöttem, hogy meg mindig oda vagyok érte :( hogyan felejtsem el? És el akarok felejteni mert tipikus egoista személy aki max eljátsza, h törődik másokkal...

2017. dec. 11. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ismerkedj másokkal és foglald el magad valamivel a szabadidődben.
2017. dec. 12. 23:27
 2/2 CFB ***** válasza:
Menj el barátnőkkel bulizni, meg randizni. (Plusz kereshetsz valami elfoglaltságot ezeken kívül, tudsz Netflixen nézni valamit, de olvashatsz könyvet is, rajzolhatsz, stb.)
2017. dec. 13. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!