Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, hogy 18 évesen nem volt még nem csókolóztam és nem volt barátom?
(2. vagyok)
Nekem is ismerős ez a helyzet; én majdnem 19 éves voltam amikor összejöttem a barátommal, és előtte tőlem is nagyon kérdezgették, hogy miért nincs még barátom. Egy idő után eldöntöttem, hogy nem érdekel, mert nem is tetszett egyik fiú sem , meg csak divatból egyébként sem érdemes. Úgy voltam vele, hogy még úgysem akarok férjhez menni, addig meg nem érdemes emiatt aggódni :)
Aztán egyetemista lettem,találkoztam a barátommal, és nagyon szerencsésnek érzem magamat,egyáltalán nem sajnálom, hogy ő az első! :)
Itt a többiek is nagyon jó dolgokat írtak :) Biztos vagyok benne hogy ti is megtaláljátok a hozzátok illő fiút; addig is,nem kell foglalkozni azokkal akik szerint ciki hogy eddig nem volt barátotok, mert ti csináljátok jobban! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!