Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ciki, hogy 18...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, hogy 18 évesen nem volt még nem csókolóztam és nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Volt , hogy ezt már megkaptam az osztálytársaimtól, hogy miért nincs barátom ,folyton ezt kérdezgetik. Azt hiszik ,hogy nem akarok pedig nem így van nagyon kevés az önbizalmam nem is vagyok annyira szép. Lehetett volna már nem is egy, de akkor anyáék sem engedték.
2017. dec. 10. 20:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

(2. vagyok)

Nekem is ismerős ez a helyzet; én majdnem 19 éves voltam amikor összejöttem a barátommal, és előtte tőlem is nagyon kérdezgették, hogy miért nincs még barátom. Egy idő után eldöntöttem, hogy nem érdekel, mert nem is tetszett egyik fiú sem , meg csak divatból egyébként sem érdemes. Úgy voltam vele, hogy még úgysem akarok férjhez menni, addig meg nem érdemes emiatt aggódni :)

Aztán egyetemista lettem,találkoztam a barátommal, és nagyon szerencsésnek érzem magamat,egyáltalán nem sajnálom, hogy ő az első! :)

Itt a többiek is nagyon jó dolgokat írtak :) Biztos vagyok benne hogy ti is megtaláljátok a hozzátok illő fiút; addig is,nem kell foglalkozni azokkal akik szerint ciki hogy eddig nem volt barátotok, mert ti csináljátok jobban! :)

20/L

2017. dec. 12. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok és még sosem volt barátnőm és nem is csókolóztam. Jó mondjuk én pasas vagyok. Így a 28 nem tűnik soknak. De kb annyira ciki mint egy 20 éves nőnek.
2017. dec. 19. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!