Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek barátnőt karácsonyig?
Figyelt kérdés
Nagyon sok pènzem van ès valakinek akarnèk venni karácsonyra mèregdrága cuccokat(csak vicc volt)2017. dec. 5. 18:56
11/23 anonim válasza:
Mi a neved lolban?:D
Amúgy, akár a gépezés helyett gyakorolhatnád az írást is, te büdös yas main!:D
12/23 A kérdező kommentje:
Itt nem mondom meg mer a vègèn a sok noob bronze felvesz hogy jatszak velük:D es nemis vagyok yas main xd irni meg direkt irok helytelenül xdd
2017. dec. 5. 21:20
13/23 anonim válasza:
Akkor most próbálj meg helyesen írni, hogy ezt el is higgyem, mert eddig nem nyűgöztél le túlzottan. Lolozni meg nem szoktam, bocsi. :D
De azért azok a méregdrága cuccok érdekesnek hangzanak. Csak kár, hogy apuci pénzéből könnyű gazdálkodni. :D
14/23 anonim válasza:
"Viccesen próbálod közölni, hogy sikertelen vagy a nőknél" című rovatunkat látták...
15/23 A kérdező kommentje:
Helyesen leírtam ezt a mondatot ,tessèk :) amugy ideje elkezdeni lolozni akkor :D,es nem is apu pènze :D
2017. dec. 5. 21:44
16/23 anonim válasza:
A vessző és az azt követő szó közt kell szóköz, nem az azelőtti közt.
Az "é" betűdön fordítva van az ékezet.
Mondat végére pontot teszünk.
:(
17/23 A kérdező kommentje:
Hagyjal már nyelvtan tanar :D leszel a baratnöm vagy nem? Xd majd tanithatsz irni
2017. dec. 5. 22:44
18/23 anonim válasza:
Én leszek. Küldheted postán az ajándékomat.
Egy gyémántgyűrűt és egy Maserati-t kérek. De Lamborghini is lehet, rádbízom. :D
19/23 anonim válasza:
Nekem kellene egy új csizma. Valami rendeset kérek. 38-as méret, köszipuszi.:D
20/23 A kérdező kommentje:
De ha postan akarjatok a címeteket is küldjètek ell, de sok baratnőm lessz :D
2017. dec. 6. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!