Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezzek fiút? 12...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek fiút? 12 éves vagyok

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim szerint én vagyok a legjobb tanuló az osztályban, a lányok folyton szekálnak és megaláznak, ezért nem igazán kedvelnek a fiúk. Csak normális válaszokat kérnék. Előre is köszi!
2017. nov. 7. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Figyi, egyáltalán nem rossz szándékból írom, de 12 évesen szerintem még kicsit korai a fiúzás. Várj még pár évet, ha csak a gonoszkodó osztálytársaid miatt akarsz fiút, az meg hülyeség... A szerelem majd jön magától, csak ki kell várni a megfelelő pillanatot :)

14/L

2017. nov. 7. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Én is voltam hasonló helyzetben. Én is túl jó tanuló voltam, a fiúk bunkók voltak velem, a lányok gyakran piszkáltak. Többször előfordult, hogy nagyon vágytam már a szerelemre, és hajlamos voltam olyanba beleszeretni, aki kicsit is eltért a fiú osztálytársaimtól. Aztán rá kellett döbbennem, hogy csak barátként tekintek rájuk. Egyszerűen nagyon szerettem volna egy fiú barátot. Aztán elmentem 6osztályos gimibe, ahol mindenki velem hasonló szinten volt. Nem néztek ki azért, mert jó jegyeket szereztem, elfogadtak. A fiúk sem. Tiszta lappal indítottam, ellazultam, nem stresszeltem,és önmagam adtam. Lettek jó barátaim, fiúk is. Csak azt akarom mondani, hogy Ne aggódj, előtted az élet, és egyszer majd megtalálod az igazit. Ha nem is a legelső fiú lesz , aki szembejön. És amúgy nekem a gimi nagyon bevált, szóval ha nem érzed jól magad az osztályodban, és van rá lehetőséged, szerintem fontold meg. 14/L

Ja ls ha szeretnél, nyugodtan írhatsz privit.

2017. nov. 7. 18:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Az elsőnek: már van egy fiú aki tetszik, csak pont egy olyan a haverja aki valamiért ettől a hónaptól kezdve nagyon bunkó velem így nem tudok közeledni.

A másodiknak: én is gimnáziumba járok, de ott az alsós osztálytársaim fele egy osztályba jár velem :(

2017. nov. 7. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Sehogy.
2017. nov. 7. 18:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat segítettél
2017. nov. 7. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Hát igen, 12 évesen sehogy ne szerezz fiút..
2017. nov. 7. 19:21
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Az a baj, hogy nem lehet komolyan venni a kérdést. Az egy dolog, hogy te kiemelkedsz a tömegből, hogy neked kell fiú, de lehet, hogy egy fiúnak sem kell lány. Magasabb korosztályban az emberek túlnyomó része akar párt... Meg amúgy is, nem tudnátok semmit csinálni, mert ahhoz kicsik vagytok még. Abból is pletyka lenne, hogy megpuszilsz egy fiút!
2017. nov. 7. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
azt javaslom Neked, hogy ne az osztályodból ismerkedj, hanem ha van rá mód, akkor járj el társas táncra vagy néptáncra. ott meg van a közös érdeklődés és az ártatlan testiség is, amikor nem félnek attól a fiúk, hogy hozzád kell érniük, megbarátkoznak veled és elfogadnak.
2017. nov. 8. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!