Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is jön össze két ember?
Ugye, a mai világunkra kezd jellemző lenni, hogy az emberek az új irányába kezdenek érdeklődni, emiatt azt nem veszik figyelembe, ami már megvan/meg lenne. De ugye, a lányok elvárják, hogy a férfiak érdeklődjenek irántuk, és ez nyilván meg is történik. De mivel, ha egy férfi már odamegy egy nőhöz, egyértelműen kimutatja érdeklődési szándékait, és így tudja a nő, hogy a pali meglenne úgy is.. Akkor hogyan jön össze két ember egymással?
Vagy a másik, amikor teljesen elutasító a nő, nem várja a közeledést, tegyük fel, egy olyan helyen, ahova nyilván szórakozni jár, vagy ismerkedni.. Most ez annyira nonszensz, miért utasítasz vissza valakit, akiről nem tudod, hogy kicsoda, milyen belső értékekkel rendelkezik, milyen a családi háttere, stb?
Lehetne a kérdést ragozni a végtelenségig..
"Lehetne a kérdést ragozni a végtelenségig.."
A választ is.
Leírtál 2 szituációt példaként. Tudod hány szituáció van még? Végtelen. Írj ki olyan kérdést, hogy "Ti hogyan jöttetek össze a párotokkal?", és ott látsz példákat.
Érdekes kérdés amire én mostanában kaptam meg a választ kb a 10 dik "barátnő" utána.
Szerintem az első és legfontosabb dolog, hogy egy mai tömeg lánynál egyáltalán felesleges kezdeményezni ő fog,minek kezdeményezzek ha úgyis mindenki megtudja kefélni? :D Harcoljak érte, és mégis minek és miért? Teljesen felesleges időpocsékolás gyakorlatilag a semmiért..az ilyen lányokat én már magasról leszarom pedig naponta össze akar jönni velem egy ilyen, de szar kapcsolatból elég volt...tehát az első eset ha a nő kezdeményez elég egy jó szó és a tiéd, szerintem elég uncsi már...ráadásul nem nincs energiám folyamatosan pénzt költeni rá azért, hogy ő értékesebbnek érezze magát..amikor alapjában véve semmi baj nem lenne vele.
Normálisabb muveltebb körökben találkoztam értékesebb lányokkal akikért megérné harcolni, és meglepődtem hogy teljesen mások mint a fent emlitett lányok...nem fognak 1 hónap után a farkadon lógni, de már az is jó pont ha egyáltalán elkezdenek veled beszélgetni. Nem viccelek még vonzóbbak is voltak. Egyébként igaz, hogy normális nők már kevesen vannak, normális emberek is :D de meglehet találni azt akiért érdemes harcolni..de feleslegesen ne öld az idődet értéktelen dolgokért (nem a lány értéktelen, hanem az egész szituáció ebben az esetben)..
Szóval amig nem ismered meg magad addig végülis jók ezek a tömeg lányok is, de csak arra hogy magadat ki ismerd és rájöjj mi is kell neked igazán, utána érdemes kezdeményezni ha már tudod is mit akarsz.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!