Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Két ilyen ember, hogy jöjjön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két ilyen ember, hogy jöjjön össze?

Figyelt kérdés

Van ez a lány aki annyita tetszik. Csak az a baj, hogy ő olyan tipikus abból a szempontból hogy nagyon nagyon szép és jó alakja van, népszerű, csomó pasi fut utána. Ez még így oké de emiatt van egy olyan stílusa amitől nagyképűnek meg elérhetetlennek látszik pedig én tudom, hogy nem az, hogy valójában tök normális lány mert a volt barátnőmmel elég jóban voltak régen és hát ő ugymond ismeri és régen mesélt róla.

Na szóval az a lényeg, hogy észrevettem, hogy tetszek neki valószínűleg. Először szemeztem vele akkor vett észre úgymond és hát elég sokszor találkozunk és mostanában észrevettem, hogy néz engem de ha rá nézek egyből elkapja a tekintetét és szerintem direkt nem néz rám utána. Viszont tényleg sokszor van olyan, hogy észreveszem, hogy néz de mindig csak akkor amikor azthiszi nem látom aztán ha ránézek egyből elkapja a tekintetét. Meg a múltkor mögöttem jöttek az utcán barátnőjével és feltűnően hangosan beszéltek meg nevetgéltek. Meg még van egy két jel, hogy tetszem neki egyik ismerősöm szerint is így van.

De az a baj, hogyha ő ilyen flegmán viselkedik meg játsza az eszét akkor én megis hogy kezdeményezzek? Mert ha még szemezni sem hajlandó velem akkor nem fogok kezdeményezni. Szóval így nem igen lesz semmi, eddig igazából úgy jöttem össze barátnőimmel, hogy én is úgymond ignoráltam őket és nem adtam magam, inkább nem foglalkoztam velük csak mikor már tök egyértelmű volt.

Most is ezt csinálnám de nem haladok előre vele hetek óta ez van. Nemtudom hogyan tovább :/

2017. márc. 18. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Növessz tököt haver, és bumm.. hívd el egy randira.
2017. márc. 18. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugy mint ket kicsi legó
2017. márc. 18. 23:18
 3/5 A kérdező kommentje:
És mi van ha pattint? :) Benne van azért a pakliba az is mert nem ad annyira végtelenül egyértelmű jeleket ez itt a gond csak mondom. Ha normális lenne odamennék
2017. márc. 18. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha nem a válasza?

Megtudod az igazságot, ennyire egyszerű. Mégis miből gondolod, hogy ha nem kérdezed meg most, mert nincs esélyed, akkor a későbbiekben lenne?

Ezért mondtam, hogy vegyél magadon bátorságot, és légy férfi.

2017. márc. 18. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyebkent lehet felenk, vagy nem birja a szemkontaktus. Sok ilyen ember van. de szerintem biztasd a tekinteteddel es mosolyogj ra. Ha hosszabb ido utan se mer kezdemenyezni, kezdemenyezz te. Ha pattint gondolj arra hogy egy ertekes embert veszitett . ennyi
2017. márc. 25. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!