Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hol vásároltok, hogy ne...

Ti hol vásároltok, hogy ne jöjjön szembe veletek az utcán még egy ugyanúgy kinéző ember? :D

Figyelt kérdés
A kérdésre az válaszoljon légyszi, akire vonatkozik!
2017. febr. 10. 21:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Varrass egyedi ruhákat, ha az ilyesmi zavar.
2017. febr. 10. 21:45
 2/24 anonim ***** válasza:
88%

Megveszed, elteszed, 1-2 év múlva felveszed. :-)

29/F

2017. febr. 10. 21:46
 3/24 opened paradise ***** válasza:
91%

Pont ez a lényeg,hogy nem egy helyen.

Csak azt veszem meg,ami tetszik,az meg ritka és nem csak egy helyről.

(Régen még a reserved pl. jó volt,mostmár onnan se sok mindent,elpávásodott)

Így talán nem egy sémára épül az ember ruhatára.

Leszámítva a tipik szürke new yorkeres manó sapit,amit utálok,de muszáj,mert indokolatlanul nagy fejem van és csak az ment rá.

(No az sem úgy,mint másra,szinte cipőkanállal kell leszednem:D )

2017. febr. 10. 21:47
 4/24 anonim ***** válasza:
65%
Turkálóban.
2017. febr. 10. 21:50
 5/24 opened paradise ***** válasza:
37%
De ha kerülöd a tucat helyek (Pull&Bear,H&M,Zara,Berskha,meg a ribi elosztó Tally),akkor szerintem nem lesz ilyen.
2017. febr. 10. 21:51
 6/24 anonim ***** válasza:
44%

Turkálókban.

Rengeteg márkás és minőségi ruhám van onnan. Némelyik márkának nincs is üzlete Mo-n. De van sok H&Mes turis ruhám, de ezeket vagy nem lehetett hazánkban kapni, vagy nem mostanában volt divat így nem tucat.

És a tévhitekkel ellentétben, nem csak szakadt, nagymamáknak való ruhákat lehet kapni, hanem fiatalos, nem a mai divatnak megfelelő de mégis modern, jól kinéző darabokat. És inkább alapcuccokat keresek amiket többféleképpen tudok kombinálni, így csaktán nem botlok bele 1 nap másik 5 ugyanolyan ruhába öltözött emberrel.

2017. febr. 10. 21:59
 7/24 anonim ***** válasza:
35%
Ez nem attól függ ez gyakorlatilag majdnem kivitelezhetetlen. elég feltűnő személyiség vagyok mások szerint pedig a kinaitól a törökön át az amnesiáig mindenhonnan van ruhám de való igaz hogy kisebb rá az esély hogy egy amnesiás vagy my77-es cucc szembejön veled de ez a felsőbb árkategória de viszont ott a mayochix mindenkinek mayochix kabádja van ihen nekem is több is. De ezeket is úgy lekoppintják a kínaiak hogy megszólalásig ugyan az. Az egyediségnél az a lényeg hogy milyen kiegészítők vannak rajtad mit mivel kombinálsz. Pl én nem a bershkás vagy milyen libafoszöld kabátba járok meg a csak térdnék kiszakadt farmerba meg bakancsba. Hanem mondjuk egy türkizkék aranyszegecses bőrkabiba farmer vagy fekete gatya arany bokacsizma és ehez passzoló táska pedig ez mind kínai cucc de soha senkin nem láttam ilyen cuccot. Tényleg olyan egyformán öltözködnek az emberek amugy de én szeretem a színes virágos leopárdos(nyilván nem egyszerre felvéve) darabokat a legtöbb ember meg nem lehet ezért vagyok feltűnőbb vagy nem tudom. Varj magadnak ruhát én pl egy csomó szoknyát varrtam magamnak na ezek tuti nem jönnek velem szembe az utcán.
2017. febr. 10. 21:59
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
Háda!
2017. febr. 10. 22:05
 9/24 anonim ***** válasza:
69%
Plázás boltokban, mindig abban, ahol épp találok jó cuccokat. Még soha nem jött velem szembe ugyanúgy kinéző ember.
2017. febr. 10. 22:18
 10/24 anonim ***** válasza:
Én plázákban. De ha vidéken laksz, ahol kevesebb ember él, elkerülhetetlen.
2017. febr. 10. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!