Ti hol vásároltok, hogy ne jöjjön szembe veletek az utcán még egy ugyanúgy kinéző ember? :D
A jó minőségű ruha, ráadásul általában nem divatruha.
Pl. képzelj el egy férfi bőrcipőt, a legtartósabb, legkényelmesebb daraboknak, amik akár 3-4 évig is tisztítás mellett esztétikusak, köze nincs az aktuális trendekhez.
Ráadásul ezek a termékek fenntartható áruk, azaz javíthatóak és újabb 3 évig hordható.
Egy 6-8 évig hordható cipő, ha "akarna" akkor se lehetne divatruha, hiszen ezalatt a divat nagyot változik.
Ha valakin ugyanez a cipő van, az csak azt mutatja, ő is tudja, hogy mi a jó és a hosszú távon olcsó és kényelmes viselet!
Az a gond, hogy a jelen társadalom, még mindig a szemétre "izgul fel" és nem a minőségre.
Mi a gond a turkálóval? Miért kell lepontozni, aki azt írta? Na mindegy...
Én is csomószor vásárolok turiban, sok cuccot egy nullával kevesebbért árulnak, és tök jó ruhák vannak. Jó, lehet, hogy nincs rajta, hogy H&M meg New Yorker, meg nem jár hozzá jujjdemenő Zarás szatyor, de ez a pár végzetes hiányosság szerintem nem befolyásolja a ruha minőségét.
(Ha meg igen, akkor a kedves vásárló megérdemli, hogy a drága ruhák miatt sírjon, meg hogy nincs egy rongya sem.)
Rockpince :D
Jó mondjuk ha valaki szembejön ugyanabban a ruhában nem akadok ki mert elég feltűnően öltözöm szóval attól még nem lett hirtelen tucat a ruhám :D
Én azt nem értem, hogy miért kell lepontozni a válaszokat, amikor a kérdésre feleltek vele? A pontozás nem arra szolgál, hogy kifejezzük nemtetszésünket a másik iránt merthogy nem egyezik a véleményünk, hanem arra való, hogy megállapítsuk, hasznos volt-e a válasz vagy sem!
17: bár nem én pontoztalak le, de nekem sem tetszenek amiket linkeltél, drágaság és márka ide vagy oda. Én pont az olyan embereket tartom stílustalannak akik folyton a divatot majmolják és kidobják a 3 hónappal ezelőtt vásárolt ruhát, csak mert már nem divat az a szín vagy fazon. Bár amiket linkeltél pont nem az aktuális divatnak örvendenek...
Kicsit sem lennék irigy egy ilyen kinézetű emberre, és elhiheted, hidegen hagy hogy ki milyen drága cuccokban jár. De szerinted ha mindenkinek lenne elég pénze, nem a drága és minőségi ruhákat venné a többség? Jómagam valószínűleg hasznosabbra költeném azt a sok pénzt, nem holmi elhasználódó dolgokra de ez mindegy. És attól hogy valaki turkálóban vásárol, igenis lehet (nagyrészt az ilyeneknek van) stílusa. Tőlem is számtalanszor megkérdezték hogy veszem a cuccaim, mert olyan jól néznek ki és érzékem is van az öltözködéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!