Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hol vásároltok, hogy ne...

Ti hol vásároltok, hogy ne jöjjön szembe veletek az utcán még egy ugyanúgy kinéző ember? :D

Figyelt kérdés
A kérdésre az válaszoljon légyszi, akire vonatkozik!
2017. febr. 10. 21:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
5%

Engem nem zavar ha hasonló stílusú embert láttok mint én vagyok. Én az aktuális divat szerint öltözöm. Nekem egy jó szett kb. ilyen, [link]

[link]

[link]

Ilyen stílusban pedig nem sokan mászkálnak, jó minőségű ruhákban. Szóval nem nehéz kitűnni a tömegből csak ízlés kell hozzá és pénz.

2017. febr. 10. 23:59
 12/24 anonim ***** válasza:

A jó minőségű ruha, ráadásul általában nem divatruha.

Pl. képzelj el egy férfi bőrcipőt, a legtartósabb, legkényelmesebb daraboknak, amik akár 3-4 évig is tisztítás mellett esztétikusak, köze nincs az aktuális trendekhez.

Ráadásul ezek a termékek fenntartható áruk, azaz javíthatóak és újabb 3 évig hordható.

Egy 6-8 évig hordható cipő, ha "akarna" akkor se lehetne divatruha, hiszen ezalatt a divat nagyot változik.

Ha valakin ugyanez a cipő van, az csak azt mutatja, ő is tudja, hogy mi a jó és a hosszú távon olcsó és kényelmes viselet!

Az a gond, hogy a jelen társadalom, még mindig a szemétre "izgul fel" és nem a minőségre.

2017. febr. 11. 01:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Jelen társadalomnak nincs pénze a minőségre. Szerinted ha az emberek megtehetnék, nem a drága, tartós holmikat vennék? Sokan örülnek ha a vackot megbírják venni és vigyáznak rá hogy évekig jó legyen.
2017. febr. 11. 07:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi a gond a turkálóval? Miért kell lepontozni, aki azt írta? Na mindegy...

Én is csomószor vásárolok turiban, sok cuccot egy nullával kevesebbért árulnak, és tök jó ruhák vannak. Jó, lehet, hogy nincs rajta, hogy H&M meg New Yorker, meg nem jár hozzá jujjdemenő Zarás szatyor, de ez a pár végzetes hiányosság szerintem nem befolyásolja a ruha minőségét.

(Ha meg igen, akkor a kedves vásárló megérdemli, hogy a drága ruhák miatt sírjon, meg hogy nincs egy rongya sem.)

2017. febr. 11. 08:28
 15/24 anonim ***** válasza:
99% hogy velem nem fog hasonló ember szembejönni az utcán pedig én is ,,divat helyeken" vásárlok csak épp nem sárga bakancsot, meg pull and beares cuccokat...
2017. febr. 11. 09:54
 16/24 anonim ***** válasza:

Rockpince :D

Jó mondjuk ha valaki szembejön ugyanabban a ruhában nem akadok ki mert elég feltűnően öltözöm szóval attól még nem lett hirtelen tucat a ruhám :D

2017. febr. 11. 20:33
 17/24 anonim ***** válasza:
4%
A drága, Burberry linkek miatt kaptam 0%? Sokaknál az irigység már pirosat jelez. De menjetek a turikba ott majd lesz stílus amolyan turkálós..
2017. febr. 11. 20:56
 18/24 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért kell lepontozni a válaszokat, amikor a kérdésre feleltek vele? A pontozás nem arra szolgál, hogy kifejezzük nemtetszésünket a másik iránt merthogy nem egyezik a véleményünk, hanem arra való, hogy megállapítsuk, hasznos volt-e a válasz vagy sem!

17: bár nem én pontoztalak le, de nekem sem tetszenek amiket linkeltél, drágaság és márka ide vagy oda. Én pont az olyan embereket tartom stílustalannak akik folyton a divatot majmolják és kidobják a 3 hónappal ezelőtt vásárolt ruhát, csak mert már nem divat az a szín vagy fazon. Bár amiket linkeltél pont nem az aktuális divatnak örvendenek...

Kicsit sem lennék irigy egy ilyen kinézetű emberre, és elhiheted, hidegen hagy hogy ki milyen drága cuccokban jár. De szerinted ha mindenkinek lenne elég pénze, nem a drága és minőségi ruhákat venné a többség? Jómagam valószínűleg hasznosabbra költeném azt a sok pénzt, nem holmi elhasználódó dolgokra de ez mindegy. És attól hogy valaki turkálóban vásárol, igenis lehet (nagyrészt az ilyeneknek van) stílusa. Tőlem is számtalanszor megkérdezték hogy veszem a cuccaim, mert olyan jól néznek ki és érzékem is van az öltözködéshez.

2017. febr. 11. 21:08
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Vásárolok én is mindenfelé és tőlem is többször megkérdezték, hogy merre vettem ezem, meg azon! :D Meg mondják is, hogy van stílusom, s ez alatt nem a divatot értem, viszont csak azért mert divatos, nem fogom megvetni, csak épp beépítem. Turkálóból is szeretek pont az egyediség miatt öltözködni, de mostanában az a legnagyobb bajom vele, hogy ami tetszett agyonhordott volt. Ti merre vásároltok (Budapest)?
2017. febr. 12. 06:55
 20/24 A kérdező kommentje:
"Ezem meg azom" akart lenni, és turkálóra gondoltam, hogy akik ott vásárolnak, merre felé. :)
2017. febr. 12. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!