Ti hol vásároltok, hogy ne jöjjön szembe veletek az utcán még egy ugyanúgy kinéző ember? :D
#17 hát nem tudom, amiket linkeltél kb bárhol meg tudom venni csak nem ilyen nevetségesen túlárazottan (azt a 150.000 forintos szoknyát kb bármelyik boltban megkapod TIZED ennyiért).
Amúgy amelyik turiba szoktam járni, a ruhák kb fele H&M, New Yorker, C&A, Zara szóval ezek a mindennap "alap" márkák, turiba a legtöbben a megunt ruháikat viszik, nem értem miért hiszi mindenki hogy ide csak és kizárólag undorító ízléstelen vackokat visznek (persze, ha készletcsere előtti napon mész már tényleg csak azok maradtak), azt alapból meg se veszik főleg külföldön.
Általában turizok, kivéve a nadrágokat. Azokból sajnos sosem találok XS méretet a turikban, így leárazásokkor veszem őket különböző boltokban. A pólóim legtöbbször hádásak, nagyon jó darabokat lehet kifogni, bár rendszeresen át kell nézni a kínálatot 1-1 olyan találatért, ami tetszik is meg jó is rám. Mivel elég darkosan öltözöm, a legtöbb plázabutik nem kínál számomra tetsző felsőket, a darkshopok pedig drágák, maradt a turi. Rendszeresen találok olyan márkájú felsőket, legutóbb táskát, amelyeket innen csak rendelni lehetne és csillagászati összegbe kerülnének, pár 100 forintért, vadiújan. A nadrágokra nem fordítok akkora figyelmet, a sima fekete gatya az ugyanolyan, akárhol veszem.
Igazából nem találkoztam még olyan emberrel, aki szembejött az utcán és ugyanúgy nézett ki, pedig nem haragudnék érte, nem az a célom a ruháim kiválasztásával, hogy másnak ne lehessen olyan, hanem hogy nekem tetsszen és jól érezzem benne magam. Az másik dolog, hogy összességében elég felismerhető/beazonosítható vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!