Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak "geek" /és vagy anime témában érdeklődöket? 18/f
Nemrég az oldalt böngészve találtam erre a kérdésre, amiben a kérdező a a fiúkat kérdezte ezzel kapcsolatban
"Én is kicsit ilyen kocka típus vagyok, aki szeret a 4 fal között lenni, animézni, gamerkedni illetve minden ilyen témájú dolgot.
És hasonló "kocka" fiút nehéz találni..."
Lényegében most ugyan ezt kérdezném, csak a lányoktol.
Szerintem nem olyan nehéz találni ilyen lányokat, fiúkat annál inkább:D. Mondocon ami ilyen nagy esemény, lehet ott ismerkedni, aztán facebookon is van csillio csoport. Akár osztálytársak közt is érdemes keresgélni, nekem a fele ilyen anime-fan. Na meg vannak olyanok is akikről a büdös életben nem feltételeznéd, hogy odavannak értük:D
18L
Hát személy szerint én is amolyan gamergurl wok, de ismerek kapásból vagy 4et, 5öt. Ők mind visszahúzódóbbak, vagy csak nem feltételeznéd róluk. De amúgy szerintem simán írhatsz lányokra ezzel, meghívni őket közös játszásra vagy ilyesmi. Aztán közben lehet ismerkedni, ott a ts is vagy skype. Én nem küldenem el az illetőt aki ezzel írna rám, csak lehetőleg legyen normális és ne azzal kezdje, hogy van-e barátom és hogy hú de bejövök neki.DE létezünk, ez a fő!!:D
Valaki nem akar velem játszani? C:
(Free2Play játékkal, csóró vagyok :DDD)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!