Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjak "geek" /és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak "geek" /és vagy anime témában érdeklődöket? 18/f

Figyelt kérdés

Nemrég az oldalt böngészve találtam erre a kérdésre, amiben a kérdező a a fiúkat kérdezte ezzel kapcsolatban

"Én is kicsit ilyen kocka típus vagyok, aki szeret a 4 fal között lenni, animézni, gamerkedni illetve minden ilyen témájú dolgot.

És hasonló "kocka" fiút nehéz találni..."

Lényegében most ugyan ezt kérdezném, csak a lányoktol.

2017. okt. 24. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kockának tartom magam. Cosplayelek, élek halok a sci-fiért és a fantasyért, sorozat függő vagyok, imádok fanartokat készíteni, és újabban a programozás is érdekel. Hasonló érdeklődésű emberekkel én mindenféle fórumokon szoktam ismerkedni, de igyekszem bevonni a már meglévő barátaimat is a dolgaimba. Az az igazság, hogy én nem vágyom kocka párra, pontosabban nem zavar, ha a kedvesem nem kocka. Sőt, talán jobb is, ha valaki olyannal járok, aki ugyan tolerálja a hülyeségeimet, de képes kirángatni a saját kis világomból, ahelyett, hogy velem együtt begubózna. :D 19/l
2017. okt. 25. 00:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Ye hier 19,F
2017. okt. 25. 05:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudnál fórumokat ajánlani első? :3
2017. okt. 25. 05:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan nehéz találni ilyen lányokat, fiúkat annál inkább:D. Mondocon ami ilyen nagy esemény, lehet ott ismerkedni, aztán facebookon is van csillio csoport. Akár osztálytársak közt is érdemes keresgélni, nekem a fele ilyen anime-fan. Na meg vannak olyanok is akikről a büdös életben nem feltételeznéd, hogy odavannak értük:D

18L

2017. okt. 25. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Én meg pont fordítva tapasztaltam 4-es. :D Animés lányokkal alig találkozok, kockát nem is ismerek, az animés/geek osztálytársaim/egyéb ismerősök közül szinte mindenki fiú. :c Facen meg hülyén jön ki, hogy csak úgy ráírok egy lányra, főleg úgy, hogy az interneten naponta küldik el melegebb éghajlatra a fiúkat, biztos nem örülnének. :D
2017. okt. 25. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát személy szerint én is amolyan gamergurl wok, de ismerek kapásból vagy 4et, 5öt. Ők mind visszahúzódóbbak, vagy csak nem feltételeznéd róluk. De amúgy szerintem simán írhatsz lányokra ezzel, meghívni őket közös játszásra vagy ilyesmi. Aztán közben lehet ismerkedni, ott a ts is vagy skype. Én nem küldenem el az illetőt aki ezzel írna rám, csak lehetőleg legyen normális és ne azzal kezdje, hogy van-e barátom és hogy hú de bejövök neki.DE létezünk, ez a fő!!:D

2017. okt. 25. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Töltsd le őket :D
2017. okt. 25. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom a gamer csajokkal egészen addig, amíg velem többet foglalkoznak, mint a virtuális világukkal :D
2017. okt. 25. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Valaki nem akar velem játszani? C:

(Free2Play játékkal, csóró vagyok :DDD)

18F

2017. okt. 25. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!