Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar, ha egy fiú gyengébb nálatok? Vagy esetleg tetszik is?
Ugyan már, kitől kéne megvédeni titeket?
És ha szinglik vagytok? Vagy aki nektek megy, az 250 kiló?
Szánalmas és legalja ez a védelmezős érv. Írjátok, hogy az izmos tagok tetszenek, de ne bújjatok gagyi kifogások mögé.
Engem szemely szerint zavar.
Es a kérdés az hogy gyengebb nem pedig vekony...
A külső számomra sem olyan fontos, de szerintem a legtobb lánynak igen is fontos, hogy biztonsagban erezze magat.
Es egy fiu lehet izmos de ettol fuggetlenul nem biztos hogy megtud vedeni.
Kitol kell megvedeni?
Nem azert de rengeteg fura alak van az utcakon es nekem napi szinten beszologatnak csak azt nem tudom mire? Szerintem az olyanoknak akik tetotol talpig beoltoznek szivesebben baszogatjak mint akik mindent kiraknak...vagy én nem tudom...
Es amig otthon laktam "apuci" megvédett.
De ha a jovendobelimmel ossze koltozok (marpedig ossze koltoztem) akkor szeretném biztonsagban erezni magam :') )
Akik pedig egy nonek felteszik azt a kerdest hogy "mitol felsz?" Vagy meleg es neki az eros izmos pasik jonnek be. Vagy pedig gondolkozzon el, hogy lehet pont miatta kezd kihalni a női faj mert miattuk kell folyton azt bizonygatni hogy oke ulj le sorrel a kezedben meccset nezni en majd az autot is megszerelem mert egy fucking wonder woman vagyok.
Na jo ezt kicsit tul toltam :D
Szoval szemelyszerint nekem nem jonnek be a gyenge pasik. De nem egy kizáró ok.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!