Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont szeretnék venni de...

Telefont szeretnék venni de nem tudom melyiket. Az LG G2-re és a S. Galaxy s4-re gondoltam. A G2 mintha jobb lenne de a dizájn nem tetszik, az S4 pedig nagyon jól néz ki de viszont gyengébb a processzor. Szerintetek melyiket?

Figyelt kérdés
Félek hogy, laggolnoli fog bármelyiket is választom, vagy ezekre már nem jellemző?

2014. dec. 31. 20:24
 1/6 kérdező.. ***** válasza:
G2 jobb és gyorsabb.De ha ennyire aggódsz a fagyás miatt akkor nézd meg a nexus 5-t ugyanannyiba kerül mint a G2 csalk stock android fut rajta.
2014. dec. 31. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyártói rendszeren bármikor jöhet egy kis megakadás. Ha mindenképp a folytonosság a cél, Nexus 5.
2014. dec. 31. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem Galaxy S4-em van már lassan 3 hete, nagyon elégedett vagyok vele, én rá voksolok.
2015. jan. 1. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké hogy S4 ed van de lehet hogy a G2 vel mégjobban meglennél elégedve :D
2015. jan. 1. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, mert már kipróbáltam azt a telefont és egyáltalán nem tetszik, az felülete ronda, a hátlapi gombok hülyén néznek ki, ráadásul nincs rajta fizikai gomb alul. De ez csak az én véleményem.
2015. jan. 1. 12:05
 6/6 anonim válasza:

Samsungot soha ne vegyetek. Ott a díszes példa miszter galaxy S5 a nagy nyolc magos processzorával túlmelegszik és kikapcsol vahy csak egyszerűen befagy. Jó a samsungtól is van egy, kettő esetleg három olyan telefon ami nem produkál hasonló dolgokat de szerintem ne kockáztass. A samsung maximális élettartama 1,5 - 2 év. Én jobban ajánlom az Apple termékeket mert azok minőségi alkatrészekből vannak össze rakva és újra fel hozva az S5-öt. Olvastam teszteket és az Apple egyik terméke nem tudom melyik talán az iPhone 4s vagy 5s a kettő magos processzorával szét verte az S5-öt. De ez csak bevezetés volt a Samsung világába. :) szóval szerintem LG-t vegyél.

Ja és ezt az iPhone-os dolgot nem azért mobdtam mert nekem az van és szerintem ez a legjobb mert nekem egy kínai telefonom van :D 25k forintba kerül de még így is sokkal jobb mint a samsung papír telefonjai amit ott 25 ezerért adnak... De ez csak az en véleményem :D (ami elég tanulságos)

2016. jan. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!