Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magasságom miatt nem jövök...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasságom miatt nem jövök be a csajoknak?

Figyelt kérdés

Amikor megyek bulizni akkor is kb minden csaj magasabb nalam ram se neznek kb.

Tuti azert mert csak 170cm vagyok ://

Olyan rossz erzes..

Miert csak a kulsore mennek a lanyok?

16/f

2017. szept. 24. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
165 centis haveromnak is van meg volt csaja, szóval ne ezen pörögj. De egyébként van akinél ez kizáró ok, de nem mindenkinek.
2017. szept. 24. 22:38
 12/16 anonim válasza:
58%
Ha a magassagod a baja azoknak a csajoknak azok nem normalisak az magassag is csak egy szam es a belso az elso nem a kulso legallabis nekem en se vagyok magas 156cm vagyok de kit erdekel ha valaki szeret akkor belsommel kulsommel egyutt szeressen es ugyis talasz valakit 13/l
2017. szept. 24. 23:45
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
#4 -> gyökér
2017. szept. 25. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Dolgozz sokat, legyen sok pénzed, és akkor legalább prostihoz mehetsz akár hetente. Hidd el, ezzel a szerencsétlen magassággal nem

nagyon fogsz barátnőt találni, tapasztalat.

2017. szept. 28. 09:48
 15/16 anonim ***** válasza:

En csak 160cm vagyok😂

14/l

2017. szept. 29. 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
Ember 16 éves vagy, nem? :D Még tuti nőni fogsz... asszem ha jól tudom (javítsatok ki ha rosszul tudom) a fiúk/pasik 20 éves koráig nőnek. Meg a lányok általában azt nézik hogy melyik pasi mellett vehetnek fel magas sarkút :D Így pl hozzád az ideális tényleg a 160 cm :) De még úgy is nőni fogsz ezen nem kell parázni. Ne haragudj nem akartam bunkó lenni.
2017. szept. 29. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!