Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni? 17l
Sziasztok..
Az a problémám, hogy nem igazán megy az ismerkedés, de jó lenne új embereket megismerni... :(
Mit tanacsplnátok?
Neten esetleg?
Most már mindegy, szóval leírom.
Ezt a kérdést fiúként (17f) tettem fel, ugyanis nyáron semelyik próbálkozásom a lányokkal nem vezetett sehova.
Kíváncsi voltam, hogy egy hozzám hasonló adottságú lány szeméből milyen az ismerkedés. Hát...
Az 1. órában kaptam már 14 privátot, asszem tegnap kiemeltem a kérdést, kaptam megint egyet...
Érdekes, pedig elvileg nőtöbblet van.
Ezúton is elnézést kérek azoktól, akik a hozzám írt privát üzenettől vártak akármit is, vagy mélyen érintette őket az, hogy nem válaszoltam egy privátra sem.
#10 #9
Én ezt kétlem. De ha így is van, én nem irigylem azt, akinek “nagy a piaca”, mert az nem jelenti azt, hogy talál magának komolyanvehetõ kapcsolatot, lehet hogy végül õ is egyedül marad.
Elvileg, ha heterókról beszélünk, akkor logikus, hogy ugyanannyi csaj van párkapcsolatban, mint pasi. Ha mégsem, akkor azt jelenti, hogy a nõk nagyobb része lezbi írányba tért;) Tehát nem értem az ilyen “lányok szerencsésebbek” elméleteket. Hadd ne soroljam, hogy fiatal lányoknál sincs mindenkinek “nagy piaca”, illetve fiúknál is vannak illetékesek, akik szerencsésebbek, ez nem nem-függõ.
Sajnálom, ha olyan világba születtél, ahol legtöbbször a fiúk kezdeményeznek. Viszont a fiatal fiúnál nem az a siker, amikor nyomulnak rá a lányok, hanem az is siker, amikor csak összesúgnak a hátamögött a barátnõikkel titokban azzal hogy “- De jó lenne, ha észrevenne végre!”
Ha valaki aszerint méri a sikerét, hogy várja, hogy lányok kezdeményezzenek nála, akkor nem csodálom, hogy “nincs nagy piaca”.
#24 Nem eszerint mértem semmilyen sikert, csak éppen kb a beszélgetést sem sikerült fenntartani szinte eggyel sem...
Valamit nagyon elszúrhatok.
#25 Sokakat hallottam már arra panaszkodni, hogy egyes fiúkkal/lányokkal nem lehet beszélgetni (akik csak azt várják, hogy szórakoztassák õket, eljárjanak bulizni, vagy csak szex miatt vannak kapcsolatban)
Nem tudom mit szúrsz el, de lehet, hogy nem veled van a baj, ha rosszakat fogsz ki!
Sőt, szerintem biztos.
És nagyon köszönöm a biztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!