Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni? 17l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni? 17l

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Az a problémám, hogy nem igazán megy az ismerkedés, de jó lenne új embereket megismerni... :(

Mit tanacsplnátok?

Neten esetleg?

2017. szept. 19. 14:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Vagy gyere te is tumblis csopiba és szeretet fog körülvenni. :3

Sok cuki arc, meg ilyenek.

17/f

2017. szept. 19. 21:32
 12/27 A kérdező kommentje:
#11 Küldj linket
2017. szept. 19. 21:50
 13/27 anonim ***** válasza:
47%

9-nek igaza van teljesen, a kérdező reakciója pedig fenemód frappáns volt!

Nem vagyok közmunkás meg gazdag sem, de ha van itt érdeklődő csj, rám is rám írhat nyugodtan!

2017. szept. 19. 21:57
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Írj rám ismerj meg beszélgessünk.
2017. szept. 20. 05:31
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Írj
2017. szept. 21. 08:13
 16/27 anonim ***** válasza:
29%
Írhatsz, de csak akkor, ha képet is hajlandó vagy küldeni, mert a legtöbben itt nem hajlandóak, mert paranoiások. Az nem zavarja őket, hogy facen pl. több ezren látják a képeiket, de itt hirtelen mindenki félti a képeit :D "Majd talán 1 hónap múlva küldök." ahaaaa, kösz nem. Úgyhogy kép és rendes facebook adatlap nélkül nem.
2017. szept. 21. 10:23
 17/27 anonim ***** válasza:
30%
Én is hasonló helyzetben voltam, és itt próbálkoztam, és fura, de kb 3 hónap alatt személyesen is óriásit változtam jó irányba. Sokkal jobb kommunikációs készségem lett. Ha esetleg még nem kaptál volna elég ajánlatot, nyugodtan irhatsz nekem is és dumálunk. Csak meg kell tanulni elengedni magad, és nenni fog az simán :)
2017. szept. 23. 18:07
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
suliban esetleg? :) sport? hobbi? mindenhol lehet ismerosoket lelni :) 21f
2017. nov. 20. 21:56
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha gondolod írhatsz, ismerkedhetünk, beszélgethetünk :)

21/F

2017. nov. 20. 22:00
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

@kérdező :D

"#9

Egy fiatal lánynak sokkal nagyobb a piaca általában, mint egy fiatal fiúnak... Ez tény.

A fiatal lányt akarja a fiatal fiú, a gazdag öreg faszi, az egyetemista pasin át a közmunkásig.

A fiatal fiút, meg hát... Talán bejönnek pár lánynak, talán nem."

-most aztán megvigasztaltad szegény fiút, motivációt adtál neki xD

2017. nov. 21. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!