Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet a csajnak?

Figyelt kérdés
Megpróbálok röviden fogalmazni, a helyzet h kb 2-3 hónapja beszélek egy csajjal szinte naponta (fb messengeren). Volt egy időszak h csak én írtam rá, viszont mostanában ő is írt, egy nap miután rámírt pár üzenet után nem olvasta el az üzenetemet, gondoltam elfoglalt s nemsokára elolvassa, viszont azóta eltelt 3 nap és úgy nem olvasta el, amit írtam h folyton fent van, ki-be lépked. Kezd nagyon zavaró lenni. Ha "seent" kapnák nem zavarna annyira, tudnám h valami gond van,viszont így... Jól eggyeztem vele, tudom h kedvelt és nincs olyan a dologban h megharagudott. Az kizárt..Azt sem hinném, hogy ennyire leszarna, hiszen mondta h kedvel és kiismertem annyira h tudjam h nem hanyagolna ennyi ideig.. Ki érti a nőket? Szerintetek mi baja lehet? Köszi a segítséget.

2017. szept. 14. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Talán bepasizott.
2017. szept. 14. 20:21
 2/9 A kérdező kommentje:
19/F , 16/L. Ha számítana..
2017. szept. 14. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:

lehet tényleg bepasizott

21L

2017. szept. 14. 20:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy bepasizott, de aznap ő írt rám.. nameg nehéz elhinni h egy pasi miatt ennyire hanyagolna...
2017. szept. 14. 20:42
 5/9 anonim válasza:
Nem kellesz eléggé. Tipikus pasilerázós szokás. Ha kellenél hidd el, alig várná, hogy írj és vaálaszolna is amint tud. Lány vagyok, tudom.
2017. szept. 14. 21:11
 6/9 A kérdező kommentje:

#5. Köszi a választ..

Eddig nem volt gond.. sokszor ő írt rám.. talán tényleg bepasizott és ez miatt "nem kellek" neki..végülis más oka nem lehet.. Szánalom.

2017. szept. 14. 21:24
 7/9 anonim válasza:
#5 - Hát igen, nem egy szép szokás, általában akkor van ez, amikor nem akarja megmondani, hogy mi a szitu mert nem akar megbántani. Ilyenkor tényleg csak az van, hogy nem jössz be neki vagy bejött valaki a képbe, aki jobban tetszik, viszont ha az nem jönne össze, akkor ott vagy B tervnek.... Jobban jársz egy olyannal, akinek te leszel az első és nem játszadozik veled.
2017. szept. 14. 22:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi #7.
2017. szept. 14. 22:13
 9/9 anonim válasza:

Totál hülyeség,amit az előzők írnak szerintem.

Lehet,hogy nagyon elfoglalt.

Nálam is volt ilyen,egyszerűen nem volt időm valakinek válaszolni.

Nyugi,ha fontos vagy neki,úgysem csinál ilyet. Előbb utóbb válaszol.

Legyél türelmes, nem tudhatod mi jött közbe neki.

19L

2017. szept. 14. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!