Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan írjak rá hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá hogy ne legyek túl nyomulós?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátaimmal beültünk egy romkocsmába és később odaült az asztalunkhoz két német srác ,mert nem volt máshol hely.

Elkezdtünk velük beszélgetni és az egyik nagyin szimpatikus volt és nagyon megtetszett. Intelligens ,vicces ,kedves stb.

Bejelöltem facebookon és vissza is jelölt.

Szeretnék ráírni ,de nem akarok nyomúlós lenni. Ide fog járni egyetemre és max két évvel idősebb.

A másik dilemmám az az hogy a borítóképén egy lánnyal van ,aki nem a testvére és alatta odaírta a srác kommentben hogy "az enyém". De alul meg ki van neki írva hogy szingli. Szóval nem szeretnék úgy nyomulni hogy barátnője van ,mert nem tartom korrektnek.

Érdemes ráírnom? Mit írjak neki?

17/L

2017. aug. 31. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hagyd.
2017. aug. 31. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne agyald túl. Írjál rá, kérdezd meg, hogy mi újság, stb. Aztán majd alakul a dolog, amerre kell neki. Kettőtökön múlik. Ha van barátnője, és komolyan veszi a kapcsolatot, érezni fogod. De egy beszélgetés, érdeklődés nem jelent még nyomulást. Közben meg lehet, hogy te is tetszel neki, és ha úgyis ide fog járni egyetemre, te leszel közelebb hozzá.
2017. aug. 31. 12:50
 3/3 DollarDog ***** válasza:

Derítsd ki hogy van e barátnője! Van jó pár ismerősöm aki facen szingliként van "nyilvántartva" mégis van barátnője! Én is szinglinek vagyok jelölve,mégis van barátnőm! Szóval attól még hogy nem teszi ki hogy kapcsolatban van attól még lehet barátnője!

Ha van akkor felejtsd el szerintem! Mert ha igazán szereti a barátnőjét akkor nem fog lemondani róla! Ha meg már nincs barátnője akkor szimplán kezdj egy "Szia,mizu?"-val! Utána dobj fel valami témát (egyetem,lakhely,kapcsolat stb)! Majd hívd el valahova, ahol elmondod neki hogy érzel!

2017. aug. 31. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!