Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány kicsit érettebb a koránál?
Nem, egyáltalán nem :). Engem is utasítottak már el ugyanezen "indokkal", mert én csak filozofálni tudok, bulizni meg nem... Én kerestem egy ideje érettev gondolkodásmódú lányokat, itt is, élőben is, de eddig nem jártam szerencsével, általában csak a " szelfiszotyadék" lányoknak keltettem fel az érdeklődését... Sajnos
De rövdire véve: nem, nem hátrány, inkább különlegesnek nevezném én is :)
15/F
Nekem is sokan mondták, hogy érettebb vagyok a koromnál.
És én is képes vagyok regényeket írni hozzászólásokban pl. Egyszerűen muszáj kifejtenem a véleményem, érvelnem mellette, példákat felhoznom, és bebizonyítani, hogy nekem van igazam. Ez általában sikerül, de van, hogy kiderül, hogy a másik fél mondta jól, olyankor nyilván elismerem hogy tévedtem.
Egyre több olyan felnőttel találkozok, akik nem képesek normálisan kommunikálni, csak kiabálni tudnak, és a saját meggyőződésüket ismételgetni, ezekkel már le sem állok vitázni, pedig régebben nagy késztetést éreztem megmagyarázni nekik, hogy nincs igazuk. Mára már leszoktam róla szerencsére, és jobb is így :D
Szóval én is hasonló cipőben jártam, de nem volt gondom belőle. Olyan haverjaim, ismerőseim voltak, akikkel lehetett hosszan, komolyabb témákról beszélgetni (pl. tesi órák alatt sokszor politizáltunk, a korombeliek nagy része talán még a pártok neveit sem tudta)
Barátnő tekintetében is próbáltam hozzám illőt találni, eddig nem sikerült :D
Ne utáld ezt a tulajdonságot, mert kevés ilyen lány van :) Ne akarj Te is egy tömeg csaj lenni csak azért, hogy legyen barátod. Idővel találsz majd olyant, aki ezt értékeli benned, és boldogok lesztek együtt :) Van még időd megtalálni az igazit.
17/f
Nem zavaró tényező, hanem alapelvárás. :)
18/f
Én odáig lennék tőled.:)
Egy 17 éves könyvmoly srác.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!