Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még barátom 17 évesen?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, nem cigizek, inni sem nagyon szoktam. Jó tanulo vagyok, sokat olvasok. Elvileg kinézetre sem vagyok rossz, de egy kapcsolatom sem volt még. Nincsenek fiú barátaim sem, több fiúnak is tetszettem már, de egyik se lépett ugy igazan, inkabb másoktól tudtam meg. Valószínűleg nem vagyok eleg nyitott, félek hogy mit gondolnak rólam, hogy kibeszelnek. De ettől még miert nem lép senki?
Mi lehet a probléma?
2017. aug. 24. 22:41
21/22 anonim válasza:
Tudom régebbi kérdés rátaláltam ezért gondoltam leírom. Én is 17 vagyok és lány nekem sem volt még barátom,de hogy őszinte legyek nem is érdekel.Minek?Azért hogy 3 hónapig együtt legyünk aztán kész vége? Sajnos az én korosztályomban lévő fiúk még nem gondolkoznak tartós kapcsolaton. Az ilyen rövid kapcsolatra meg nincs szükségem,vagy egy normális akihez vonzódom is kölcsönösen illetve komoly kapcsolat vagy semmi.Nincs káros szenvedélyem nem is érdekelnek az ilyen dolgok. De mégsem vagyok panaszra méltó és elkeseredett. Sokan kérdezik tőlem miért nincs meg miért húzzom el olyan sokáig? Erre válaszom:mindenki saját maga dönti el mit tesz élete során senkinek semmi köze a magánéletemhez és hogy miket teszek. Akinek nem tetszik az meg kerüljön és pont.Ha annyira akarja tudni keressen fel egy jóst,nem pedig tőlem kérdezgesse.Én úgy vélem számomra még előttem van az iskola igaz nem a legerősebb de a követelményeket tudni kell érettségi nélkül pedig már szinte sehova nem lehet elhelyeszkedni,szóval nekem most ez többet ér bármelyik fiúnál aztán majd 20 évesen mikor már van saját keresetem akkor már lehet ezen filózni bár akkor is kétleném, mivel ezen felesleges ezt csak is a sors dönti kivel ad össze.Előbb utóbb úgy is jön valaki. Ha nem akkor pedig kész. Vannak ettől sokkal rosszabb helyzetben is. Lényegében ennyit erről.
22/22 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetertek veled. Azóta, 20 evesen lett barátom, el is felejtettem, hogy kiirtam ezt a kérdést akkoriban, most vissza olvasva, nevetek is magamban. Semmi értelme ezen agyalni, semmiről nem maradtam le, inkább csak kialakult bennem, hogy mire is vágyom. tudtam csak arra összpontosítani, ami fontos volt a tanulmányaimhoz. valoban az volt a zavaró nekem is, hogy kérdezgették, mikor lesz már barátom. De ezt el kell engedni, az a nem normális, hogy valaki ilyennel sietteti a masikat.
2021. jún. 8. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!