Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még barátom 17 évesen?
17 éves lány vagyok, nem cigizek, inni sem nagyon szoktam. Jó tanulo vagyok, sokat olvasok. Elvileg kinézetre sem vagyok rossz, de egy kapcsolatom sem volt még. Nincsenek fiú barátaim sem, több fiúnak is tetszettem már, de egyik se lépett ugy igazan, inkabb másoktól tudtam meg. Valószínűleg nem vagyok eleg nyitott, félek hogy mit gondolnak rólam, hogy kibeszelnek. De ettől még miert nem lép senki?
Mi lehet a probléma?
Ha már futni jársz, biztos sportosabb vagy az átlagnál. Ez adhatna neked annyi önbizalmat, hogy ne olyanokon kelljen gondolkodni, hogy mit fognak gondolni mások.
Mivel nem iszol, így nem is értem a problémát, mert inkább arról gondolnak rosszat, aki lerészegedni megy bulizni. Te pont az ellenkezője vagy.
Legyél büszke arra, hogy sportolsz és jó tanuló vagy, mert értelmesebb vagy az átlagnál. Ha valaki ezt nem ismeri fel benned, akkor azzal ne foglalkozz.
Nekem pont azért nem volt még barátnőm, mert nem találtam olyat aki nekem megfelel és még tetszik is külsőre, bevallom nekem számít a külső is :/, de a tucat lányok nem jönnek be, mármint köztük is van szép lány nem tagadom de a legtöbbnek a belseje rohadt és nem lehet velük miről beszélni
Kérdező van egy rövid mondás ami kimerül annyiban hogy a jóra megéri várni :)
18f
Tehát magadban keresed a hibát, mert egy kreált ideálba nem illeszkedsz bele. Ami egyébként meg nem természetes, mert 17 évesen miért akar inni bárki minden hétvégén? Aki ilyen életmódot folytat az nem normális a korodban. A szülők ilyenkor ránézhetnének a gyerekre.
Hidd el, hogy nincs annál szánalmasabb, amikor szombat vagy vasárnap kora reggel sétálok a belvárosban és az utcán, a hányásuk mellett fekszenek a padon a szépen kiöltözött lányok.
Én arra lennék kíváncsi, hogy miért nem közvetlenül neked jelez egy fiú, ha bejössz neki. Egyébként már emiatt sem te vagy a hibás, mert tetszel nekik, csak gondolom ebben a korban még elég fatökű csomó srác. Őszintén szólva én már nem nagyon emlékszem, hogy ebben a korban mások segítségével adtam volna egy lány tudtára a tetszésem.
17 évesen nekem sem volt senkim, de én tudom az okát: Nem leszek olyannal, aki nem érdekel és még csak meg se csókolom. Barátkozni szívesen, tényleg bárkivel, aki kedves velem, de ha egyszerűen nem vonzódom hozzá, teljesen kár erőltetni, még ha barátságból is szeret meg, én pedig ismerem kívül-belül. Na meg olyan még nem történt, hogy mind a ketten érdeklődtünk egymás iránt, így hát szingli maradtam. Még mindig jobb, mint olyat keresni, aki nem érdekel és végig szenvedni vonakodva az időt vele.
17/L
Ha segítettünk miért emeleted ki a kérdést? :o nem mintha én segítettem volna neked, de kötekedni szeretek.
Nem tudom miért nem volt még, de azt tudom hogy a múlton nem érdemes rágódni, nem számít mi nem volt még, mivel az számít ami lehet még a jövőben és mivel semmivel sem vagy lekésve így bőven lehet még akár gyereked is a jövőben, feltéve ha nem veszted életed egy tragikus balesetben ._. Légy optimista!
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!