Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem volt még barátom 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még barátom 17 évesen?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, nem cigizek, inni sem nagyon szoktam. Jó tanulo vagyok, sokat olvasok. Elvileg kinézetre sem vagyok rossz, de egy kapcsolatom sem volt még. Nincsenek fiú barátaim sem, több fiúnak is tetszettem már, de egyik se lépett ugy igazan, inkabb másoktól tudtam meg. Valószínűleg nem vagyok eleg nyitott, félek hogy mit gondolnak rólam, hogy kibeszelnek. De ettől még miert nem lép senki?

Mi lehet a probléma?

2017. aug. 24. 22:41
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

"félek hogy mit gondolnak rólam, hogy kibeszelnek."

nagyjából ez a baj...ezzel nem kell foglalkozni,amúgy meg ha jó tanuló vagy, biztos mész egyetemre, főiskolára nagyvárosba, ott pedig biztos lesz

azt az egy évet meg már kibírod

2017. aug. 24. 22:44
 2/22 I noor Y ***** válasza:
Az volt a problema h nem vetted eszre h tetszel nekik es nem adtal bizalomnovelo jeleket a fiuk szamara
2017. aug. 24. 22:45
 3/22 anonim ***** válasza:

na és nekem barátnőm? Azért mert még senki se tetszett igazán, láttam szép lányokat, de ettől még nem éreztem azt a +-t habár lehet nem is létezik és a semmire várok.

PRóbálj meg te kezdeményezni ha ők nem mernek és ennyire akarsz valakit.

18f

2017. aug. 24. 22:48
 4/22 anonim ***** válasza:
Én se cigizek se piázok, mellette jó tanuló vagyok és olvasok. Nekem se volt még barátnőm, egyszerűen mert minek? (Nem, nem vagyok homoszexuális) Lehet te se akarsz igazán egy fiút.... 16/f
2017. aug. 24. 22:49
 5/22 A kérdező kommentje:
Én már azért szeretnék, mert jó lenne, ha nem csak baráti és szülői szeretetet kapnék. Jó lenne nem egyedül sétálni, futni menni, hanem biztonságban érezni magamat, várni a talalkákat stb.
2017. aug. 24. 23:00
 6/22 A kérdező kommentje:
Egyébként eddig egy fiú tetszett ugy igazan, de ő sajnos oszt.társ és már 1 éve szenvedek, mert nem vesz észre.:D
2017. aug. 24. 23:01
 7/22 anonim ***** válasza:
Írj :D
2017. aug. 24. 23:05
 8/22 A kérdező kommentje:
Miert nem te írsz? :D
2017. aug. 24. 23:06
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem találtál magadnék még barátot,de ami késik nem múlik..

Ahogy apum aki sajnos már meghalt,mondta anyumnak az első randin(nem egy városban laktak,hanem apum az ország egyik végében anyum a másikban),hogy lehet kell várni 20 évet,lehet,hogy a világ másik végén van az akit neked szántak,úgyis együtt lesztek előbb utóbb.

Ezt meg anyum mesélte nekem..

Szóval ne add fel,előbb utóbb úgyis lesz valaki:)

16/F

2017. aug. 24. 23:17
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez kicsit megnyugtatott. :o nagyon sajnálom, hogy apukád már nincs veletek.
2017. aug. 24. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!