Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a fura lányok vonzanak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a fura lányok vonzanak? Miért?

Figyelt kérdés

Már egy éve kb. csak a furcsa lányok vonzanak, akikben van valami nagyon szokatlan, vagy nem törődnek a szabályokkal, vagy bármi ami elítélendő egy normális ember számára, az számomra különleges és csodálatos. Mi történhetett? Nem emlékszem semmi "fordulópontra", amit ezzel kapcsolatba tudnék hozni. Mitől alakulhat ki? Azok a lányok, akik teljesen normálisak, és semmi gond nincs velük, és minden fiú róluk álmodozik, konkrétan untatnak, próbálok tenni ellene, de nem tudok, és kezd zavarni, mert pszichiátrián kívül nem tudom hol ismerhetnék meg számomra különleges lányokat (vagy fiúkat, mert barátság szempontjából is untatnak a "túl jó" emberek), ugyanakkor szetetnék ezzel kapcsolatban normálisan gondolkodni, és nem ráunni mindenkire, mert így hamar egyedül maradok. Mi okozhat ilyet? "Kiégettek" az emberek?

18 éves vagyok.

2017. aug. 20. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
A legtöbb csaj unalmas és felszínes, szóval keresel valakit, aki kicsit másabb, aki érdekes.
2017. aug. 20. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért, de én is így vagyok ezzel.

Mondjuk engem nem az zavar, ha valaki "túl jó ember", hanem csak az, ha unalmas.

18/f

2017. aug. 20. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
33%

En annyiea fura lany vagyok hogy tokom van, akarsz ismizni??

18/ en se tudom mar mi

2017. aug. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!